Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

BANKEN

Stel je eigen bankstel samen

Bij Montèl heb je wat betreft banken 1001 mogelijkheden. Je stelt hier namelijk compleet naar jouw wens je eigen zitbank samen. Wil je ook jouw eigen bank samenstellen? Ontdek dan hier welke talloze mogelijkheden je hebt bij Montèl. 

  1. De eerste stap bij het uitkiezen van jouw bank naar wens is de keuze in de opstelling en het formaat van de bank. De grootte en indeling van de woonkamer is namelijk bepalend welke bankstellen wel of niet passen binnen de ruimte. Kies je voor een hoekbank of rechte bank? En is een 2-zits of 3-zits bank meer iets voor jou? Veel banken zijn verkrijgbaar in beide opstellingen. In de webshop kun je eenvoudig de banken filteren door een keuze te maken in jouw gewenste opstelling en formaat. 

  2. Vervolgens kies je eenvoudigweg voor een bankserie die aansluit bij jouw gewenste interieurstijl. Let bij deze stap voornamelijk op de uitstraling van de bank. Houd in je achterhoofd dat het materiaal, zitcomfort, de kleur en poten nog volledig zijn af te stemmen naar wens. 

  3. Na het bepalen van de opstelling en de serie kies je het gewenste materiaal en de kleur. Deze stap in het samenstellen van jouw droombank is vaak het lastigste. Om de keuze makkelijker te maken, biedt Montèl in alle vestigingen een speciaal Colour Center. Hier kun je in alle rust de talloze kleuren en stoffen bekijken en eenvoudiger een keuze maken.

  4. Tot slot bepaal je de afwerkingen van de bank. Denk hierbij aan de breedte van de armleuningen, de opvulling van de kussens en de poten. Zonder dat je het je wellicht realiseert, hebben de opvulling van de kussens en de poten een grote invloed op het zitcomfort. Je bepaalt hier namelijk de zithoogte en je zithouding mee. Ook kun je sommige banken voorzien van extra hoofdsteunen en voetenbanken. Het zitcomfort en deze comfortabele extra’s test je eenvoudig bij een vestiging bij jou in de buurt. Maak een afspraak en creëer de bank van jouw dromen.

Banken kopen

Ben jij op zoek naar een nieuw bankstel? Een bankstel kopen is een flinke stap, dus bedenk goed welke bank het beste bij je past. Om de keuze te vergemakkelijken helpt Montèl je graag bij het bepalen van de ideale bank naar jouw wens. Er zijn namelijk talloze stijlen, materialen en maten om uit te kiezen. Misschien past een leren bank wel uitstekend in jouw huiskamer voor een strakke look. Lig je graag comfortabel en languit in de bank? Dan is een stoffen bank wellicht een goed alternatief. Alle mogelijke stof en ledersoorten zijn volledig af te stemmen op jouw wens. Ook de opvulling van de kussens is bepalend voor het creëren van jouw droombank. Welk soort zitschuim bij jou past is afhankelijk van jouw ideale zithouding. Zit je graag rechtop of zak je liever weg in een diepe bank?

Het antwoord op al jouw vragen

Tijdens en na het kopen van een bank zul je vast veel vragen hebben, zoals ‘Hoe lang gaat mijn bankstel mee?’, ‘Hoe onderhoud ik mijn bank?’ en ‘Kan ik mijn bank in termijnen betalen?’. Deze vragen kunnen eenvoudig beantwoord worden in een vestiging bij jou in de buurt. De interieuradviseurs van Montèl helpen je graag met het beantwoorden van deze vragen. Wanneer we een bankstel samenstellen naar jouw wens zullen we bij iedere mogelijke keuze stilstaan en kijken naar de opties die het beste bij jou passen. Daarnaast lichten de interieuradviseurs altijd de voor- en nadelen van jouw keuzes uit en geven je hierin praktische tips. Denk bijvoorbeeld aan handige onderhoudstips voor leer of stof.

Kies zelf de kleur van jouw bank!

De keuze voor het materiaal en de kleur van jouw bank is vaak het lastigste. Dit is het moment waarbij je de tijd moet nemen voordat je een definitieve keuze maakt. De kleur en het materiaal is namelijk bepalend voor de uitstraling in jouw woning. Dankzij de 1001 mogelijkheden bij Montèl kun je dan ook alle kanten op. Om de keuze gemakkelijker te maken biedt Montèl in elke vestiging een Color Center. In deze inspiratieruimte kun je alle kleuren en materialen bekijken en vergelijken. Van klassiek tot hip en van fel tot pastel, je vindt het hier allemaal. Ook vind je bij de Montèl vestiging bij jou in de buurt banken opgesteld in diverse kleuren. Hierdoor kun je eenvoudig ontdekken of een grijze of bruine bank beter bij jou past. Of kies je eerder voor een leren bank of stoffen bank?

Hoekbanken

Wil jij een nieuwe bank kopen? Vergeet dan zeker geen kijkje te nemen bij onze hoekbanken. Een hoekbank biedt een heerlijk, gezellig zitplekje waarbij jij uitgebreid je benen kunt strekken en liggen zoals jij wilt. Bij Montèl koop jij een mooie hoekbank die compleet aan al jouw comfort- en stijlwensen voldoet. Ons aanbod hoekbanken is erg uitgebreid en gevarieerd. Of je nu op zoek bent naar een grote, stoffen hoekbank waar je heerlijk in wegzakt of een moderne, strakke hoekbank die de blikvanger vormt in jouw woonkamer: Montèl heeft het allemaal.

2- of 3-zitsbanken

Ben jij op zoek naar een nieuwe zitbank? Dan is de 2- of 3-zitsbank een uitstekende optie. De keuze tussen een 2- en 3-zitsbank is erg afhankelijk van de grootte van jouw woonkamer en het aantal mensen waarmee je woont. Bij Montèl koop jij een stijlvolle en kwalitatief hoge bank voor een voordelige prijs. De 2- en 3-zitsbanken zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen: van een strakke, leren model tot een landelijk, stoffen exemplaar. Ongeacht de stijl van jouw woonkamer, bij Montèl heb je een mooie bank die naadloos aansluit bij de rest van jouw interieur. Tot slot hebben alle banken een hoog zitcomfort gemeen.