Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Set Descending Direction
Set Descending Direction
Bijzettafels: functioneel en decoratief

Een bijzettafel is niet alleen een mooie toevoeging aan iedere ruimte, maar ook erg praktisch. Zet een bijzettafel bijvoorbeeld naast je relaxfauteuil of naast de bank zodat je alles binnen handbereik hebt. Een bijzettafel is dan de perfecte plek om even je glas drinken op te zetten of de afstandsbediening zodat je niet elke keer hoeft op te staan. Daarnaast biedt een bijzettafel ook ruimte om dingen op te bergen, zoals een stapel tijdschriften of je favoriete boek.

Een minimalistisch of extravagant design?

Bijzettafels zijn niet alleen functioneel, maar moeten ook mooi zijn. Helemaal omdat deze vaak een prominente plek in de ruimte krijgen. Bij Montèl heb je keuze uit allerlei verschillende modellen. Hierdoor is er voor iedere ruimte een passend exemplaar te vinden. Kies bijvoorbeeld een strak en minimalistisch model uit wanneer je een moderne interieurstijl hebt. Deze kenmerken zich vaak door rechte lijnen, dunne poten en strakke materialen zoals glas of roestvrij staal. Wil je juist van je bijzettafel een echte eyecatcher maken? Ook dan ben je bij Montèl aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat namelijk ook uit trendy en extravagante designs die de aandacht trekken.

Vrolijk je interieur op met een bijzettafel

Is een bepaald vertrek in jouw woning een beetje saai en wil je deze graag opvrolijken? Geen zorgen, hier hoeven geen verf of bouwwerkzaamheden aan te pas te komen. Een mooi bijzettafeltje met hierop bijvoorbeeld een vaas bloemen of andere mooie woonaccessoires kunnen al voldoende zijn. Deze kleine toevoeging aan de ruimte heeft een groot effect. De ruimte krijgt meteen een heel andere uitstraling.