10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

Set Descending Direction
Set Descending Direction
Vloerlampen voor een gezellige sfeer

Een vloerlamp is in iedere woning wel te vinden. En dat is niet voor niets: een vloerlamp kan namelijk een intieme en gezellige sfeer creëren. Het is daarbij wel van belang dat je voor een model kiest dat het doel van de lamp kan vervullen. Zoek je bijvoorbeeld een lamp die een romantische sfeer schept op donkere avonden? Dan is een model met dimmer waarmee je de lichtsterkte kan variëren geen overbodige luxe. Wil je juist een vloerlamp waarbij je een goed boek kan lezen? Bekijk dan eens vloerlampen met een extra leeslamp zodat je altijd het ideale leeslicht op de juiste afstand hebt.

Keuze uit talloze designs

Bij Montèl heb je volop keus uit allerlei designs. De gehele collectie is eigen ontwerp zodat we je kunnen verzekeren van een stijlvolle kwaliteits lamp tegen een lage prijs. Met een vloerlamp kun je qua stijl en uitvoering alle kanten op. Je kunt kiezen uit verschillende designs: hoog of laag, met één of meerdere lichtbronnen en met of zonder extra leeslamp. Let daarnaast ook op het materiaal want dit kan het soort licht beïnvloeden. Zo geven matglazen en stoffen kappen zacht licht, terwijl metalen en heldere kappen feller licht verspreiden. Bovendien bepaalt het type lamp ook hoe je je interieur verlicht. Kies je bijvoorbeeld voor een led- of halogeenlamp? Bij Montèl heb je keuze genoeg.

Een fauteuil zoals jij dat wilt

Bij Montèl heb je 1001 mogelijkheden zodat er voor iedereen een geschikte (relax)fauteuil te vinden is. Geef aan wat jouw wensen zijn en jouw ideale fauteuil wordt samengesteld zoals jij dat wilt. Denk hierbij aan kleuren, materialen en het soort pootjes. Het resultaat is een fauteuil die het gewenste zitcomfort biedt en helemaal past bij jouw interieur. Heb jij bijvoorbeeld een modern interieur? Kies dan een prachtige leren relaxfauteuil die strak is afgewerkt en je voelt je de koning in huis. Een mooie stoffen fauteuil heeft daarentegen een warme uitstraling die perfect tot zijn recht komt in een landelijke interieurstijl. Voor ieder wat wils!