Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Set Descending Direction
Set Descending Direction

VLOERLAMPEN

Vloerlampen voor een gezellige sfeer

Een vloerlamp is in iedere woning wel te vinden. En dat is niet voor niets: een vloerlamp kan namelijk een intieme en gezellige sfeer creëren. Het is daarbij wel van belang dat je voor een model kiest dat het doel van de lamp kan vervullen. Zoek je bijvoorbeeld een lamp die een romantische sfeer schept op donkere avonden? Dan is een model met dimmer waarmee je de lichtsterkte kan variëren geen overbodige luxe. Wil je juist een vloerlamp waarbij je een goed boek kan lezen? Bekijk dan eens vloerlampen met een extra leeslamp zodat je altijd het ideale leeslicht op de juiste afstand hebt.

Keuze uit talloze designs

Bij Montèl heb je volop keus uit allerlei designs. De gehele collectie is eigen ontwerp zodat we je kunnen verzekeren van een stijlvolle kwaliteits lamp tegen een lage prijs. Met een vloerlamp kun je qua stijl en uitvoering alle kanten op. Je kunt kiezen uit verschillende designs: hoog of laag, met één of meerdere lichtbronnen en met of zonder extra leeslamp. Let daarnaast ook op het materiaal want dit kan het soort licht beïnvloeden. Zo geven matglazen en stoffen kappen zacht licht, terwijl metalen en heldere kappen feller licht verspreiden. Bovendien bepaalt het type lamp ook hoe je je interieur verlicht. Kies je bijvoorbeeld voor een led- of halogeenlamp? Bij Montèl heb je keuze genoeg.


Kom langs bij Montèl

Wil jij de 1001 mogelijkheden met eigen ogen zien? Kom dan langs in een van onze vestigingen, waar je op je gemak alle banken bewondert en uitprobeert. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al je vragen en helpen je graag om jouw droombank samen te stellen.