10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

Set Descending Direction
Set Descending Direction
Decoratie: dé finishing touch

Decoratie mag in iedere ruimte niet ontbreken. Decoratie is namelijk de finishing touch waarmee je je interieur aankleedt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vaas op een kastje met een kleurrijke bos bloemen of een prachtige kandelaar met kaarsen die voor sfeer zorgen wanneer het buiten donkerder wordt. Met decoratie maak je van je huis een warm en gezellig thuis!

Verschilende vormen en kleuren decoratie

Bij Montèl is alle decoratie geheel naar eigen ontwerp. Het brede assortiment bestaat dan ook uit verschillende stijlen decoratie, of je van een landelijke, moderne, industriële of klassieke stijl houdt. Je kunt alle kanten op qua kleur, materialen, afwerkingen en designs. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je eigen stijl en persoonlijkheid in je woonkamer te laten zien. 

Een nieuwe look in huis

Ben je een beetje uitgekeken op je huidige interieur en heb jij zin om je woning een nieuwe look te geven? Maar heb je geen zin in hele verbouwingen of heb je geen groot budget tot je beschikking? Geen nood! Door af te wisselen met decoratie zorg je gemakkelijk voor een nieuwe look in huis. Zo kun je al snel een natuurlijke sfeer creëren door accessoires van natuurlijke materialen en kleuren te kiezen. Of voeg wat kleur toe aan je interieur door kleurrijke accessoires. Ook is het leuk om de decoratie aan te passen aan een seizoen. Kies in de winter voor warme tinten en in de zomer voor frisse, lichte tinten.