10% KORTING OP DE RELAXFAUTEUILS
WAAR IEDEREEN HEERLIJK IN ZIT

Wij bieden een ruime collectie relaxfauteuils met een passend model voor elk interieur en iedere smaak. Voorop staat dat de stoel gemakkelijk zit en alle comfort biedt. Iedereen zit heerlijk in een relaxfauteuil van Montèl!

Profiteer nu van 10% korting op de hele collectie relaxfauteuils. Bekijk het magazine van onze collectie relaxfauteuils hier.

 

GRATIS PERSOONLIJK ZITADVIES

Als zitspecialist van Nederland helpen we je graag jouw ideale bank en fauteuil samen te stellen. Een bank en fauteuil volledig afgestemd op jouw lichaam en wensen. Samen met één van onze adviseurs, gespecialiseerd in zitcomfort, doorloop je de volgende 3 stappen.

1. Meten = Weten

WE METEN JE FYSIEKE KENMERKEN
Samen kijken we welke maatvoering bij je past. Door de juiste kenmerken van je lichaam in kaart te brengen, weten we de fauteuil zo samen te stellen dat je optimale ondersteuning ervaart en gegarandeerd kunt genieten van heerlijk zitcomfort.

2. Wat is je stijl?

WE HELPEN JE MEE MET HET BEPALEN VAN DE LOOK
Omdat het oog ook graag wat wil, kijken we samen naar je smaak en voorkeuren. Uit de vele mogelijkheden maken we keuzes op het gebied van design, types, kleur, materialen en comfort. In stijl relaxen noemen we dat!

3. Hoe relax jij?

WE INVENTARISEREN JE WENSEN ALS HET OM GEMAK GAAT
Maak het jezelf nog relaxter met de vele functionaliteiten die we bij onze fauteuils (optioneel) bieden. We nemen ze graag met je door: van USB aansluiting tot lendepomp en van stoelverwarming tot elektrische bediening. Het is aan jou wat je wel en niet kiest!

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loopt van 23 april t/m 8 mei 2018. 
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 23 april 2018. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan één van de Montèl vestigingen voor de meest actuele prijzen. 
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties. 

Maak een afspraakGratis persoonlijk zitadvies

Kies een datum
Kies een datum
Op welke datum wil je een afspraak plannen?
Selecteer winkel
Selecteer winkel
Vul je adres in en selecteer je dichtsbijzijnde winkel
Wat is uw naam?
Wat is uw naam?
Onder welke naam mogen wij de afspraak noteren?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Wij nemen contact met u op om het tijdstip met u af te stemmen
.

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loopt van 28 maart t/m 22 april 2018. 
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 28 maart 2018. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan één van de Montèl vestigingen voor de meest actuele prijzen. 
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties. 
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.