Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Set Descending Direction
Set Descending Direction

TAFELLAMPEN

Tafellampen: zowel functioneel als decoratief

Een tafellamp vervult zowel een functioneel als decoratief doel. Functioneel omdat een tafellamp veelal wordt gebruikt als leeslamp. Deze worden dan bijvoorbeeld op een bijzettafel geplaatst naast de bank zodat je tijdens donkere ochtenden of avonden de krant of een goed boek comfortabel kan lezen. Hierdoor zie je dit type lamp ook vaak op een bureau of nachtkastje staan. Decoratief omdat dit type lamp ook kan dienen als een mooi woonaccessoire. Dit is helemaal het geval wanneer je kiest voor een design dat de aandacht trekt. Een tafellamp wordt dan een sierstuk in huis.

Tafellampen in allerlei stijlvolle designs

Bij Montèl is de gehele collectie eigen ontwerp. Dat betekent dat je met een tafellamp van Montèl gegarandeerd een design kiest waarbij de uitstraling, kwaliteit en prijs perfect met elkaar in balans zijn. Daarnaast biedt het uitgebreide assortiment keus genoeg. Sobere, minimalistische modellen staan tegenover weelderige en uitbundige ontwerpen zodat er voor iedere wens en elke interieurstijl wel een geschikt exemplaar te vinden is. Ook qua materialen kan er volop gevarieerd worden. Van verchroomd metaal tot sfeervolle modellen met een hout-look, voor ieder wat wils.

Het belang van licht in een ruimte

Goede verlichting is erg belangrijk voor de sfeer in de ruimte. Met een tafellamp kun je een zachte, sfeervolle verlichting creëren. Het is bijvoorbeeld niet altijd even gezellig om een grote lamp aan te doen tijdens het eten. Een tafellamp op de hoek van de eetkamertafel biedt dan uitkomst. Daarnaast kan dit type lamp ook een bepaald object in de kamer verlichten. Schijn deze bijvoorbeeld op een aantal fotolijstjes en vestig daar de aandacht op. Eigenlijk zijn tafellampjes overal te plaatsen, daar waar je sfeer of licht nodig hebt. Tip: koop een dimmer. Hierdoor kun je de lichthoeveelheid instellen naar jouw wens. 


Kom langs bij Montèl

Wil jij de 1001 mogelijkheden met eigen ogen zien? Kom dan langs in een van onze vestigingen, waar je op je gemak alle banken bewondert en uitprobeert. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al je vragen en helpen je graag om jouw droombank samen te stellen.