Set Descending Direction
Set Descending Direction

De 2-zitsbank combineren

Een 2-zitsbank is compact en daarom ideaal voor de kleinere woonkamers of andere ruimtes. Heb je twijfels of een 2-zitsbank genoeg zitplekken biedt? Kies dan bijvoorbeeld voor een 2-zitsbank  in combinatie met een mooie hocker. Een hocker is een apart deel wat je aan de bank kunt aanschuiven, maar ook weer weg kunt zetten. Hierop kun je bijvoorbeeld een dienblad plaatsen, maar is ook ideaal om op te zitten. Ook zijn 2-zitsbanken heel goed te combineren met een leuke fauteuil of combineer de bank met een 3-zitsbank. Leg sfeervolle kussens op de bank om je zithoek helemaal compleet te maken.

De kwaliteit staat voorop

Een 2-zitsbank gaat lang mee en je wil dan ook jarenlang kunnen genieten van een comfortabele bank die er mooi uit blijft zien. Bij Montèl weet je zeker dat je niks tekort komt en is niet voor niets de grootste zitspecialist van Nederland. De banken staan garant voor jarenlang zitplezier en op alle banken zit dan ook een garantie van vijf jaar. De 2-zitsbanken van Montèl zijn er in stevig leer of een mooie stof. Beide materialen blijven lang mooi, behouden hun kleur en zijn tot in de naden op de bank mooi afgewerkt. Daarnaast verhogen de mooie zitkussens het zitcomfort en blijven deze genoeg vering bieden, zelfs na jarenlang intensief gebruik.

Voor ieder interieur een design

Alles wordt altijd rondom een bank geplaatst. Denk hierbij aan de televisie, het karpet, de salontafel en een bijpassende fauteuil. Juist daarom is het van belang dat je bij een 2-zitsbank voor een design kiest die helemaal voldoet aan jouw wensen. Bedenk eerst welke stijl bank jij het mooist vindt en bekijk daarna welke kleuren jou het meest aanspreken. Bij Montèl heb je keuze uit 1001 mogelijkheden: van moderne tot klassieke banken en allemaal in diverse kleuren en materialen. Je kan dus helemaal zelf bepalen hoe jouw favoriete 2-zitsbank eruit komt te zien, van het soort bekleding tot de uitvoering en zelfs de pootjes.