Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Bij Montèl heb je wat betreft banken 1001 mogelijkheden. Je stelt hier namelijk compleet naar jouw wens je eigen zitbank samen. Wil je ook jouw eigen bank samenstellen? Ontdek dan hier welke talloze mogelijkheden je hebt bij Montèl. 

  1. De eerste stap bij het uitkiezen van jouw bank naar wens is de keuze in de opstelling en het formaat van de bank. De grootte en indeling van de woonkamer is namelijk bepalend welke bankstellen wel of niet passen binnen de ruimte. Kies je voor een hoekbank of rechte bank? En is een 2-zits of 3-zits bank meer iets voor jou? Veel banken zijn verkrijgbaar in beide opstellingen. In de webshop kun je eenvoudig de banken filteren door een keuze te maken in jouw gewenste opstelling en formaat. 

  2. Vervolgens kies je eenvoudigweg voor een bankserie die aansluit bij jouw gewenste interieurstijl. Let bij deze stap voornamelijk op de uitstraling van de bank. Houd in je achterhoofd dat het materiaal, zitcomfort, de kleur en poten nog volledig zijn af te stemmen naar wens. 

  3. Na het bepalen van de opstelling en de serie kies je het gewenste materiaal en de kleur. Deze stap in het samenstellen van jouw droombank is vaak het lastigste. Om de keuze makkelijker te maken, biedt Montèl in alle vestigingen een speciaal Colour Center. Hier kun je in alle rust de talloze kleuren en stoffen bekijken en eenvoudiger een keuze maken.

  4. Tot slot bepaal je de afwerkingen van de bank. Denk hierbij aan de breedte van de armleuningen, de opvulling van de kussens en de poten. Zonder dat je het je wellicht realiseert, hebben de opvulling van de kussens en de poten een grote invloed op het zitcomfort. Je bepaalt hier namelijk de zithoogte en je zithouding mee. Ook kun je sommige banken voorzien van extra hoofdsteunen en voetenbanken. Het zitcomfort en deze comfortabele extra’s test je eenvoudig bij een vestiging bij jou in de buurt. Maak een afspraak en creëer de bank van jouw dromen.