Set Descending Direction
Set Descending Direction

Jarenlang zitplezier

Iedereen wil natuurlijk graag jarenlang zitplezier hebben van een 3-zitsbank. Een bank koop je meestal niet voor even. Daarom is de kwaliteit van groot belang en dat geldt zeker bij Montèl. Een bank moet na jarenlang intensief gebruik er nog mooi uit zien én comfortabel zitten. Elke bank wordt dan ook met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd. Om zeker te zijn dat jij jarenlang kunt genieten krijg je bij Montèl vijf jaar garantie. Je kunt er terecht voor topmodellen van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.
 

Ruimte voor iedereen

Een 3-zitsbank biedt ruimte voor iedereen. Wel zo gezellig wanneer je vaak bezoek over de vloer krijgt. Je kunt namelijk met meerdere personen zitten op een 3-zitsbank. Daarnaast functioneert deze riante bank natuurlijk ook goed als de plek waar je in de avond heerlijk languit kunt relaxen of even een dutje kan doen. En of je nu zit of ligt, een 3-zitsbank moet comfortabel zijn. Daarom is het slim om een bank uit te zoeken die helemaal aan je wensen voldoet en dat verschilt per persoon. De één vindt een stevige bank fijn, terwijl de ander liever wegzakt in een bank met zachte kussens. De vering en vulling van de kussens ondersteunen het lichaam optimaal, zelfs na jarenlang intensief gebruik.

Kies een 3-zitsbank die bij je past

Naast dat een 3-zitsbank comfortabel moet zitten, wil je natuurlijk ook graag dat de bank er mooi uitziet. Vooral omdat de bank veel ruimte in beslag neemt en waarschijnlijk zelfs één van de grootste meubelstukken in je woonkamer is. Kies bijvoorbeeld voor een modieuze kleur wanneer je van je bank een eyecatcher wilt maken. Hou je niet zo van extreme kleuren, kies dan voor een neutrale kleur en vrolijk deze op met sierkussens en woonaccessoires in een ander kleur. Bij Montèl heb je 1001 mogelijkheden. Bijna alle 3-zitsbanken kunnen volledig aangepast worden naar jouw wensen. Kies het materiaal, de kleur, het soort pootjes en de zithoogte die jij fijn en mooi vindt en geniet jarenlang van je Montèl bank.