10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

Set Descending Direction
Set Descending Direction
Waarom wanddecoratie

Door middel van wanddecoratie zorg je nét voor dat extra element waarmee je de inrichting van de ruimte compleet maakt. Boven de bank, de eettafel, de dressoirkast of een ander leeg gedeelte aan de muur; met wanddecoratie vul je de leegte prachtig op. Wanddecoratie is vaak een echte eyecatcher waarmee je de uitstraling van de ruimte bepaalt. Bij Montèl kun je terecht voor een gevarieerd aanbod aan prachtige lijsten en afbeeldingen voor aan de muur. De variatie is zo groot dat er voor iedere smaak en inrichting wel geschikte wanddecoratie te vinden is.

Kies jouw favoriet

Voor iedere smaak is er geschikte wanddecoratie te vinden in de uitgebreide collectie van Montèl. Van drukke, felgekleurde prints tot klassieke designs; je kan het zo gek niet bedenken. Ook wat betreft prijs is de variatie groot. Een groot gedeelte van de collectie is gemaakt op acryl, een sterk materiaal dat de kleuren extra mooi laat uitkomen. De exclusieve designs van de wanddecoratie van Montèl zorgen ervoor dat jouw lege muur prachtig benut wordt en net het stukje extra is dat de ruimte compleet maakt. Welke wanddecoratie kies jij?

Ontdek de wanddecoratie

Wil je jouw inrichting wat extra’s geven door middel van wanddecoratie, maar heb je nog wat extra inspiratie nodig? Kom dan naar een van onze vestigingen, waarbij je de decoratie in combinatie met verschillende meubels kunt bekijken. Zo zie je meteen hoe de wanddecoratie er uit ziet in een ingerichte ruimte én staan onze adviseurs voor je klaar om je van passend advies te voorzien.