Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Set Descending Direction
Set Descending Direction

MODULAIRE BANKEN

Flexibiliteit met een modulaire bank of elementenbank

Modulaire banken kun je altijd weer veranderen. Woon je klein en ga je verhuizen naar een woning met een grotere woonkamer? Dan kun je ervoor kiezen om een element toe te voegen. Ga je juist kleiner wonen? Dan is het mogelijk om de losse elementen weg te laten. Zo past een modulaire bank altijd uitstekend bij jouw woonsituatie. Ook wanneer je veranderingen wilt aanbrengen in je woning is een modulaire bank handig. En is het lekker weer buiten? Zet dan eens een element buiten en relax verder in het zonnetje.

Kies jouw favoriete modulaire bank

Bij het samenstellen van jouw modulaire bank heb je de keuze uit meerdere losse elementen zoals een zitelement met of zonder armleuning, lounge element, hoekelement en een poef of hocker. Voeg zelf verschillende delen samen om de modulaire bank helemaal naar jouw smaak samen te stellen. Daarnaast kunnen de modulaire banken in allerlei verschillende kleuren en materialen geleverd worden. Vind je het lastig om kleuren bij elkaar te combineren of weet je niet goed welke kleur mooi staat in je interieur? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor advies op maat.


Kom langs bij Montèl

Wil jij de 1001 mogelijkheden met eigen ogen zien? Kom dan langs in een van onze vestigingen, waar je op je gemak alle banken bewondert en uitprobeert. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al je vragen en helpen je graag om jouw droombank samen te stellen.