Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Set Descending Direction
Set Descending Direction

VERLICHTING

De juiste verlichting voor sfeervol wonen

De juiste verlichting is van essentieel belang wanneer het buiten donker begint te worden. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste balans vindt in het gebruik van verschillende soorten verlichting. Lampen hebben namelijk zowel een functioneel als decoratief doel. Wanneer je bijvoorbeeld aan het lezen, koken of werken bent, is het belangrijk dat je voldoende licht tot je beschikking hebt. Ben je toe aan een ontspannend avondje op de bank? Kies dan voor sfeerverlichting die de ruimte gezelliger en intiemer maakt. Ook kun je hier en daar kiezen voor accentverlichting waarmee je alleen een bepaald object verlicht, zoals een schilderij of kast. De basisverlichting belicht de hele ruimte en zijn meestal plafondlampen.

Elke ruimte is anders

Elke ruimte is anders en daarom hoort er bij iedere ruimte een specifieke manier van verlichten. In de woonkamer zijn lampen erg bepalend voor de sfeer en daarom doe je er goed aan om lampen te kiezen die passen bij de stijl van de kamer. In de slaapkamer is het weer belangrijk dat er zowel basis- als sfeerverlichting aanwezig is, zodat je bijvoorbeeld goed je kleren kan uitzoeken en toch kan ontspannen. Een centrale lichtknop met dimmer kan hier uitkomst voor bieden. Wil je een kinderkamer verlichten? Kies dan kleurrijke en vrolijke verlichting die de aandacht trekt en de fantasie prikkelt. Je keuken kun je onder andere verlichten met lampen onder de keukenkastjes. Dit is niet alleen erg sfeervol, maar ook praktisch tijdens het koken.

Verschillende stijlen verlichting

Kies jij voor een grote opvallende hanglamp in het midden van je woonkamer? Of ben je op zoek naar subtiele lampen, zoals een tafellamp? Bij Montèl is alles mogelijk! Houd wel altijd in je achterhoofd dat het design van de verlichting moet passen bij de rest van het interieur. Wanneer je bijvoorbeeld een industriële stijl hebt, kan het prachtig zijn om een robuuste fabrieks- of kooilamp op te hangen. Een strak vormgegeven lamp met chroom-look past weer perfect in een moderne interieurstijl. Wil je van je lamp een eyecatcher maken? Kies dan voor een exclusief design.


Kom langs bij Montèl

Wil jij de 1001 mogelijkheden met eigen ogen zien? Kom dan langs in een van onze vestigingen, waar je op je gemak alle banken bewondert en uitprobeert. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al je vragen en helpen je graag om jouw droombank samen te stellen.