10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

HET VERHAAL VAN MONTÈL BIJNA 40 JAAR DE GROOTSTE ZITSPECIALIST VAN NEDERLAND

In 1986 richtte Ger Nijman, vader van huidig Algemeen Directeur Bram Nijman, het meubelmerk Montèl op. Het specialisme: bankstellen.

De eerste Montèl-vestiging werd geopend in Hilversum en was gericht op het Gooise publiek. Er werd gemikt op een doelgroep met weliswaar een bovenmodaal inkomen, maar niet té goed in de slappe was. Het idee achter deze formule: een collectie voor mensen met meer smaak dan geld. Het was de tijd van de kleur wit en het kubisme.

Dat zag je ook terug bij Montèl. De bankmodellen werden voor het overgrote deel door Ger Nijman zelf bedacht. De banken werden in een luxe omgeving geplaatst door de klant, maar waren uiteindelijk niet eens zo duur. Een Montèl had de uitstraling van een gevestigd merk, maar wel met een heel ander prijskaartje. Dus: met minder geld meer design!

Dit zie je nu nog steeds terug in ons credo: ‘De bank is mooi, de prijs nog mooier’. Montèl werd een doorslaand succes, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste zitspecialist van Nederland. Montèl maakt design beschikbaar voor iedereen.

7 ZEKERHEDEN BIJ MONTÈL

DE BANK IS MOOIDE PRIJS NOG MOOIER

Bij Montèl gaan we voor kwalitatief goede producten met een geweldige design uitstraling, maar het moet wel betaalbaar blijven. Door onze collectie volledig in eigen hand te houden, bieden we topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs.

TopdesignMET ULTIEM ZITCOMFORT

Ultiem woon- en zitcomfort zonder compromissen: daar staan we voor. Daarom doen onze eigen designers er alles aan om de mooiste zitmeubelen te ontwerpen afgestemd op de laatste trends waar je ook nog eens heerlijk op kunt vertoeven.

1001 MOGELIJKHEDENMAAK JOUW EIGEN MONTÈL

Je eigen Montèl? Die maak je helemaal zoals jij ’m hebben wilt. In jouw kleur, stof, zitcomfort, opstelling... er zijn 1001 mogelijkheden. Je kunt je eigen Montèl zelfs online samenstellen, maar natuurlijk helpen we je graag met samenstellen in een van onze 35 winkels. Zo ben je verzekerd van het juiste advies, kun je proefzitten en kunnen we alle opties, stofstalen en kleuren tonen.

KwaliteitAltijd 7 jaar garantie

Elke Montèl wordt met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en gemaakt. Voor iedere productiefase hebben we specialisten in huis, van designer tot leersnijder. Met veel liefde en vakmanschap werken we er iedere dag aan om onze klanten blij te maken. En daardoor garanderen we de beste kwaliteit. Je krijgt zelfs 7 jaar garantie; 5 jaar meer dan de standaard in de meubelbranche.

DESKUNDIG ADVIESOVER PRODUCT ÉN INTERIEUR

Bij Montèl ben je altijd verzekerd van deskundig advies dat volledig afgestemd is op jouw zitcomfort wensen, lichaam én interieurstijl. We inspireren en helpen je graag met het maken van de juiste keuzes om zo tot jouw ideale Montèl te komen. Ook denken we graag met je mee in het optimaal inrichten van jouw interieur. Maak online een afspraak zodat we ons kunnen voorbereiden op jouw komst en om zeker te weten dat we alle tijd voor je hebben.

SUSTAINABLE BY MONTÈLCOLLECTIE

Nieuw: Sustainable by Montèl. Een innovatieve collectie waarbij duurzaamheid voorop staat. Mooi voor jou en lief voor het milieu. Elke dag zetten we stappen op weg naar een planeet die milieuvriendelijker en eerlijker is. Zo blijven niet alleen wij, maar ook de generaties na ons genieten van hun Montèl. Check onze pagina over Sustainable by Montèl als je meer wilt weten over over onze duurzame collectie.