10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de huidige selectie.
Kies de juiste kleur

Bij woonaccessoires gaat het vaak om de vorm, maar ook de kleur is heel belangrijk. Wil je bijvoorbeeld dat je accessoire opvalt in je inrichting? Kies dan voor een opvallende kleur zoals geel of iets wat glimt. Hiermee valt bijvoorbeeld je vaas direct op en is het een middelpunt in je inrichting. Deze kleuren staan vaak goed in moderne, strakke inrichtingen. Wanneer je wel graag een vaas wil, maar liever hebt dat deze wordt opgenomen in je interieur, dan kun je het beste kiezen voor een neutrale kleur. Denk hierbij aan materialen die doorzichtig zijn, zoals glas of een zachte créme kleur. Dus niet zozeer de vorm bepaalt de aanwezigheid van de accessoire, maar vooral de kleur.

Robuust of fijn

Naast de kleur heeft elke accessoire een andere vorm. De één is heel groot, terwijl de ander klein en fijn is. In grote, open ruimtes kan het heel mooi zijn om een grote accessoire te plaatsen. Ook kan je hierin heel goed meerdere kleine woonaccessoires bij elkaar zetten. In de winkel kun je bijvoorbeeld kijken welke goed bij elkaar passen en inspiratie opdoen. Bij een kleine ruimte staat vaak een kleinere accessoire mooier, maar kan robuust ook heel mooi zijn. Zo valt een robuuste accessoire in een kleine ruimte zeker op. Bij Montèl in de collectie kun je kiezen voor robuust of fijn en daardoor is voor iedere stijl een accessoire te vinden.

Beschouw het met eigen ogen

Soms is het lastig om in te schatten of iets in je inrichting past. Wanneer je twijfelt of een accessoire past, neem dan eventueel kleuren van je inrichting mee naar de winkel en kom kijken of de kleuren van je inrichting passen bij de accessoires. Ook is het altijd goed om te meten. Wil je bijvoorbeeld meerdere accessoires ergens neerzetten, maar weet je niet of het past? Maak dan een mal en leg deze neer op de plank waar je de accessoires wilt plaatsen. Zo zie je direct of het qua maat past. Wil je meer weten over welke accessoires bij de trend van nu passen? Bekijk dan de Trends & Stijlen van Montèl.