10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de huidige selectie.
Combineer verschillende sierkussens

Wil je wat leven brengen in de inrichting van jouw leefruimte? Met sierkussens voeg je gemakkelijk wat extra kleur of printjes toe. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om meerdere sierkussens in dezelfde stijl of kleur aan te schaffen, maar ook combinaties kunnen prachtig uitpakken. Door middel van stijlvolle combinaties tussen verschillende tinten kunnen kleuren elkaar prachtig versterken en creëer je extra sfeer in de ruimte.

Verschillende kleuren en designs

Montèl heeft een uitgebreid assortiment aan sierkussens in verschillende maten, kleuren en designs. Wat betreft vorm bestaat de keuze uit vierkante en rechthoekige kussens. Daarnaast kun je ook kiezen voor enkele bijzondere vormen, zoals een diamantvormig of zeshoekig sierkussen. Deze eyecatchers zijn zeer geschikt als je op zoek bent naar een uniek model. De kleuren en designs variëren van felgekleurde en drukke tot rustige, egale tinten. De egale tinten zorgen voor een kalme, elegante uitstraling in je woonkamer, terwijl een wat drukker design de ruimte juist wat levendiger maakt. Afhankelijk van de inrichting van jouw woonkamer en de rest van het meubilair kun je kiezen voor een of meerdere bijpassende modellen.

Meer inspiratie nodig?

Wil je jouw inrichting meer levendigheid geven met sierkussens, maar heb je nog wat extra inspiratie nodig? Kom dan naar een van onze vestigingen, waarbij de sierkussens in combinatie met verschillende banken kunt bekijken. Zo zie je meteen hoe de sierkussens eruitzien in een ingerichte ruimte én staan onze adviseurs voor je klaar om je van een passend advies te voorzien.