10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

Woonstijl Landelijk

In een landelijk interieur zijn rust en sfeer de belangrijkste kenmerken. Natuurtinten- en materialen vormen hiervan de basis. Een landelijke woonstijl beschikt over een neutrale, warme uitstraling met een huiselijke sfeer. Wil je weten hoe jij jouw interieur landelijk inricht? Of ben je benieuwd naar de landelijke meubels van Montèl? Lees dan onze blog.

Kenmerken landelijke woonstijl

Een landelijke woonstijl straalt een natuurlijke sfeer uit. Natuurlijke kleuren en materialen zijn hierin het belangrijkste aspect. Maak in een landelijke woonstijl gebruik van rustieke kleuren als wit, taupe, beige en warm grijs. Wil je een accentkleur toevoegen? Dan is oudroze een goede optie of een zachte, groene tint. Natuurlijke materialen hebben van zichzelf vaak al een zachte, landelijke tint. Veel natuurlijke materialen zijn dan ook erg geschikt voor de landelijke woonstijl. Hout is hierbij onmisbaar, maar denk ook aan rotan, wol en katoen.

Landelijke meubels

Wil je jouw woonkamer inrichten volgens een landelijke stijl? Dan zijn landelijke meubels natuurlijk onmisbaar. Bank Montèl Monza is bijvoorbeeld een erg goede keuze. De natuurlijke kleur en het slanke design van de bank maakt deze geschikt voor een landelijke inrichting. Ook bank Montèl Infiniti zorgt dankzij de knusse uitstraling en zachte kleur voor de perfecte uitstraling.

Genoeg keuze

Houd je van een landelijke bank met een strakke belijning? Bekijk dan eens de Montèl Mouro. Een prachtige bank in de landelijke woonstijl dankzij de unieke variatie in kleur en materiaal in de bank.

Maak een afspraak met onze adviseur

Past de woonstijl retro chic bij jou? Kom dan snel onze collectie bekijken in de winkel! Montèl beschikt over een ruim aanbod aan meubels en decoraties voor jouw retro chique woonstijl. Ontvang je graag persoonlijk advies? Maak dan van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs. Hierdoor heeft de adviseur alle tijd om al je vragen en wensen te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...