10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

Hoe zet je jouw bank neer?

Heb je een nieuwe (hoek)bank gekocht of ben je van plan om er een aan te schaffen? Dan heb je misschien al wel een beeld bij hoe en waar je de bank gaat plaatsen. Er zijn echter veel meer opties mogelijk dan je zelf misschien denkt. Wil je weten wat die opties zijn? Montèl vertelt je er graag meer over.

Tegenover elkaar

De meeste mensen zijn geneigd hun bank en andere grote meubels tegen de muur te plaatsen, zodat er zo veel mogelijk ruimte overblijft en je de ruimtelijke uitstraling behoudt. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld twee banken tegenover elkaar plaatsen. Hiermee creëer je een vrij uitzicht en een ‘praat-modus’. Dit is de ideale opstelling als je graag ‘s avonds met je huisgenoten de dag doorneemt of vrienden uitnodigt voor een borrel of spelletje. Plaats beide banken een deel op het kleed voor een knus, gezellig geheel.

Hoekopstelling

Met een hoekbank ontstaat er eigenlijk automatisch al een hoekopstelling, maar dit kun je ook creëren met twee banken. Plaats hierbij twee banken in een hoekopstelling. Door twee hoeken te creëren, geef je jouw huisgenoten de mogelijkheid om ieder hun eigen ding te doen op beide banken. Kies bijvoorbeeld voor twee drie-zitsbanken als je over een grote woonkamer beschikt. Heeft jouw woonkamer een beperkte ruimte? Kies dan voor bijvoorbeeld een drie-zitsbank en een twee-zitsbank.

Voor welke opstelling ga jij?

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om opstelling van banken.Wil je meer inspiratie op doen of alle trends zien op het gebied van bank? Bestel dan onze gratis magazine en laat je inspireren. Liever de banken met eigen ogen zien? Dat is uiteraard ook mogelijk. Kom gerust langs in een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij jouw keuze.

 

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Je woonkamer is een van de leukste ruimtes in huis om in te richten. Het is de plek waar iedereen gezellig...