Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Protexx Premium XXL

Voor een vlekvrije bank, stoel of fauteuil!

Als je je zitmeubel gebruikt, dan is de kans groot dat je er een keer op morst, de bekleding vies wordt of beschadigd. Daarom adviseren wij Protexx Premium XXL bij aankoop van een nieuwe Montèl. Met de Protexx Premium XXL service verzeker je jezelf van een vlek en krasvrije bank, stoel of fauteuil. En dat 7 jaar lang! Protexx Premium XXL is er voor zowel stoffen als leren zitmeubelen.

Protexx voor stof

Kies je voor de Protexx Premium XXL service bij een stoffen zitmeubel? Dan wordt jouw nieuwe Montèl vóór levering behandeld met een hoogwaardige textielbeschermer. Deze veilige textielbeschermer maakt de meubelstof vlekwerend en eenvoudig te reinigen.

Het gebeurt ons allemaal weleens; je morst, laat iets vallen of komt per ongeluk met vieze schoenen tegen de bekledingstof. Door de Protexx Premium XXL behandeling dringen vlekken niet door in de stofvezels en neem je dus het vuil eenvoudig af met een vochtige doek.

Is de vlek ondanks de voorbehandeling echt heel erg hardnekkig en krijg je deze er niet zelf uit? Dan komt er kosteloos een servicemonteur bij je langs om de vlek professioneel te verwijderen. Je hebt tenslotte 7 jaar garantie op een vlekvrije bank!

Protexx voor leer

Kies je voor Protexx Premium XXL bij een leren zitmeubel? Dan verzeker je jezelf van een vlekvrije bank, stoel of fauteuil. En dat 7 jaar lang!

Daarnaast krijg je ook nog eens 7 jaar garantie op kleine beschadigingen of krassen op jouw leren zitmeubel. Én…met de Protexx XXL service voor leer wordt de eerste grote schade, bijvoorbeeld veroorzaakt door een huisdier, kosteloos door een servicemonteur hersteld.

Bij levering ontvang je ook nog eens een onderhoudspakket voor 7 jaar. Met dit onderhoudspakket kun je jouw nieuwe Montèl zelf behandelen voordat je het in gebruik neemt. Het is belangrijk om de bekleding lichtjes in te vetten zodat extern vuil niet in de leren bekleding trekt maar in de beschermlaag gevangen wordt. Daarnaast zorgt de extra bescherming ervoor dat het leer niet uitdroogt en dus mooi soepel blijft.

Kortom, met het afnemen van de Protexx XXL service heb jij nog jarenlang plezier van jouw eigen Montèl. 

Meer weten over Protexx?

Ben je benieuwd naar Protexx Premium XXL voor jouw favoriete Montèl? Kom langs in één van onze 35 winkels voor een demonstratie en uitleg. Om zeker te zijn dat we alle tijd voor je hebben, raden we je aan om online een afspraak te maken.