10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

Nieuw: Montèl Ambra en Montèl Hampton

Maak kennis met Montèl Ambra en Montèl Hampton Luxe: onze allernieuwste banken van dit moment! Houd je van een terra kleurenpalet? Dan is de royale u-bank Montèl Ambra echt iets voor jou! Of ben je op zoek naar een ultrastrakke hoekbank in de trendkleur groen? Montèl Hampton Luxe it is! Zo vindt iedereen zijn eigen Montèl. Je leest in onze laatste blog alles over deze gloednieuwe banken.

1. Montèl Ambra

Filmavondje met z'n allen? Dan is Montèl Ambra de perfecte bank. Dat komt door het riante formaat: er is plek voor het hele gezin of veel vrienden. Op deze u-bank wil je je meteen nestelen, of je nou voor de opstelling met open hoek of met armleuning kiest. De bruine terra kleur is helemaal on-trend en de gecapitonneerde kussens en zijkanten geven 'm een prachtige retro look. En door de comfortabele sandwichvulling zit én ligt deze Montèl extreem fijn. Start de thuisbioscoop!

Kenmerken:

  • Stijlvol gecapitonneerd
  • Extra veel zitplekken
  • Luxe gemêleerde stof (ook keuze uit effen kleur)

Meer weten? Klik hier voor de productpagina.

2. Montèl Hampton

Pure verwennerij! Montèl Hampton is een lust voor het oog. Dit is design, luxe en comfort ten top! Deze royale hoekbank is standaard uitgevoerd in de gemêleerde variant met een stijlvolle groen-beige tint, maar je kunt ook kiezen voor een effen kleur. Waar ga jij voor?

Kenmerken:

  • Royale hoekbank
  • Luxe gemêleerde stof (ook keuze uit effen kleur)
  • Losse rugkussens

Meer weten? Klik hier voor de productpagina.

De perfecte opstelling bestaat

Op zoek naar de perfecte opstelling voor in jouw woonkamer? Geen probleem bij Montèl! Je kunt de opstelling van onze banken namelijk aanpassen naar wens. Wil je liever geen hoekeiland maar een 2-zitsbank? Dat kan! Wil je de hoekbank juist uitbreiden met een extra zitgedeelte? Ook dat is mogelijk! Zo heb je altijd een Montèl die fantastisch in jouw woonkamer staat. Kom langs in de winkel en stel samen met een van onze adviseurs de perfecte opstelling samen.


Customize jouw Montèl Ambra en Montèl Hampton

Wist je dat je deze banken ook helemaal naar wens kunt customizen? Bepaal bijvoorbeeld zelf de kleur, stof, opstelling en nog véél meer! Maak een afspraak voor vrijblijvend advies in één van onze 35 winkels en laat je inspireren én adviseren door een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...