Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Woonstijl strak en design

De strak en design woonstijl heeft een luxe uitstraling en een doordachte vormgeving. Is deze woonstijl iets voor jou?

Woonstijl strak en design

Houd je van strakke vormgeving, weinig details en een luxe uitstraling? Dan is de woonstijl strak en design zeker iets voor jou. In deze stijl wordt vaak gebruik gemaakt van inbouwapparaten en bijvoorbeeld inbouwspotjes. Zowel natuurlijke tinten als felle kleuren passen perfect in deze stijl. Lijkt dit jou iets? Bij Montèl vind je 1001 mogelijkheden om jouw strak en design woonstijl compleet te maken. Hier lees je hoe je dat kunt doen.

Kenmerken strak en design

De woonstijl strak en design zegt eigenlijk al veel over de kenmerken in deze stijl. De lijnvoering is vooral rechtlijnig en strak. Daarnaast beschikt een strak en design interieur over weinig details. Zowel natuurlijke als zachte tinten passen heel goed in deze stijl. Daarnaast volstaan ook felle kleuren in de strak en design woonstijl. Hoogglans materialen zijn een goede keuze in deze stijl, die je kunt afwisselen met matte materialen. Beton, hoogwaardig plastic en microvezels zijn prima materialen die veel gebruikt worden in deze stijl.

Strak en design meubels

De meubels in de strak en design woonstijl hebben een strakke en moderne vormgeving en meestal een neutrale kleur. De bank Montèl Modena is zo’n meubel met een strakke en moderne vormgeving. Deze bank past dan ook perfect in de strak en design stijl. Bank  Montèl Landscape is een prachtige, grote bank die ook perfect past in deze stijl dankzij het strakke design en de rechte lijnen.

Design banken van Montèl 

Bank Montèl Hampton beschikt over strakke details en deze bank past daarom ook erg goed in deze woonstijl. Of wat dacht je van de Montèl Dedon?

 

Maak een afspraak met onze adviseur

Vind jij deze woonstijl bij jou passen? Kom dan snel onze collectie bekijken in de  winkel! Montèl beschikt over een ruim aanbod aan meubels en decoraties voor jouw strak en design woonstijl. Ontvang je graag persoonlijk advies? Maak dan van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs. Hierdoor heeft de adviseur alle tijd om al je vragen en wensen te bespreken.

 

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...