Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Woonstijl Industrieel

De industriële woonstijl is kenmerkend aan de stoere, robuuste uitstraling. Denk hierbij aan een loods of een fabrieksgebouw. Er wordt dan ook veel gebruikt gemaakt van robuuste materialen, stoere kleuren en een ruimtelijke sfeer. Vintage elementen passen ook prima in deze stijl. Bij Montèl vind je 1001 mogelijkheden om jouw industriële woonstijl compleet te maken. Hier lees je hoe je dat kunt doen.  

Industriële kenmerken

Het sleutelwoord van een industriële inrichting is stoer. Alles waaraan je denkt bij een fabriekshal, zal ook in de industriële woonstijl passen. Denk daarbij aan metaal zoals steigerbuizen en beton. Bakstenen muren, een gietvloer en een metalen trap zijn typisch industrieel. Kleuren die hierbij gebruikt worden zijn vooral zwart- en grijstinten. Dit vormt dan ook de basis voor een industriële stijl. Je kunt deze tinten combineren met accenten zoals legergroen of felle kleuren. Stoer robuust hout past ook erg goed in deze stijl.

Industriële banken

Bij Montèl beschikken we over diverse meubels voor jouw industriële woonstijl. Bank Montèl Giant is zeer geschikt dankzij de donkere kleur en de stoere uitstraling. Houd je juist meer van een bank met een designlook in jouw industriële woonkamer? Dan is Montèl Traffic zeker iets voor jou! De donkergroene kleur met zwarte poten maken dat deze bank prima volstaat in een industriële setting.

 

Industriële fauteuils

Ben je nog op zoek naar een stoere, maar heerlijke fauteuil voor jouw industriële woonstijl? Bekijk dan snel deze Montèl Charles Low fauteuil. De grijze kleur zorgt voor een stoere uitstraling in jouw woonkamer.

 

Maak een afspraak met onze adviseur

Past de woonstijl retro chic bij jou? Kom dan snel onze collectie bekijken in de winkel! Montèl beschikt over een ruim aanbod aan meubels en decoraties voor jouw retro chique woonstijl. Ontvang je graag persoonlijk advies? Maak dan van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs. Hierdoor heeft de adviseur alle tijd om al je vragen en wensen te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...