Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Op een Montèl met... Annemiek

Deze keer in de rubriek “Op een Montèl met …” mogen we binnenkijken bij Annemiek (60). Samen met haar man woont ze in een jaren 80 woning in Midden-Limburg. Op haar Instagram account (@annemiek_snoek) inspireert ze haar volgers met een, zoals ze het zelf noemt, “Scandinavische stijl met een touch of landelijk en een vleugje Annemiek”. 

Verhuizen

Sinds 1986 woont Annemiek met haar gezin, in haar twee-onder-een-kapwoning in Midden-Limburg. Hiervoor huurden ze een woning niet ver van het huidige huis. “We hebben eerst in het huis naast ons gewoond. Na 5 jaar verhuisden we van nummer 16 naar nummer 14. Dat was makkelijk!” Nu haar kinderen uit huis zijn, is het wel wat stiller. “Na bijna 40 jaar zijn we sinds 2020 weer met zijn tweeën thuis. Ik kan je zeggen; dat is wel wennen hoor. Gelukkig zorgen onze kleindochters regelmatig voor gezellige drukte in huis.”

Aanbouw

Toen de kinderen klein waren miste Annemiek wel wat ruimte in huis. Daarom is beneden de ruimte uitgebreid met een mooie aanbouw. “Dit is echt mijn favoriete plekje! Het is een lichte ruimte met veel ramen en aangrenzend aan onze tuin. In de ochtend lees ik hier mijn krant en drink ik mijn kopje koffie. ‘s Avonds verplaatsen we naar onze woonkamer waar de tv staat en ploffen we op onze heerlijke Montèl bank.”

Montèl Tristan

“Wij hebben gekozen voor de Montèl Tristan; een mooie strakke bank! Onze vorige Montèl bank was donkergrijs van kleur, maar deze keer hebben we gekozen voor lichtgrijs.”  Door de donkere kleur op de muur springt de lichtgrijze bank er echt uit en is het de eyecatcher van de woonkamer. Door ‘m los van de muur te zetten is er diepte gecreëerd in de ruimte. Annemiek heeft haar bank aangekleed met extra sierkussens en een hoofdsteun om de bank helemaal af te maken. De hoge zwarte metalen poten geven de bank een ruimtelijk effect. “En natuurlijk niet te vergeten en wat zeker ook erg belangrijk is; de bank heeft een heerlijk zitcomfort. Ik kan er heerlijk op zitten of languit liggen om zo lekker te relaxen met mijn favoriete serie.”

Stijl

“Mijn woonstijl kan ik niet in één woord omschrijven. Ik zou zeggen: Scandinavisch met een touch of landelijk en een vleugje Annemiek.” Annemiek maakt gebruikt van natuurlijke materialen en beige kleuren in haar inrichting. “Ik hou van sfeer, maar heb geleerd om niet te snel iets te kopen. Ik koop iets niet omdat het een trend is maar omdat het bij mij past. De basis moet goed zijn en door stijlen te mixen maak ik mijn interieur persoonlijk. Wel probeer ik het altijd rustig te houden, mijn motto is dan ook Less is More. ”

Wenslijstje

Op Annemieks wensenlijstje staat een nieuwe eettafel. “Ik zou graag een ronde tafel willen waar we met acht personen aan kunnen zitten. Onze ruimte is niet zo groot, dus het wordt wel even passen en meten.”

Instagram: @annemiek_snoek

Foto’s: @jossiedesign

Enthousiast geworden?

Ben je door Annemiek's inrichting geinspireerd en wil jij jouw woonkamer ook een update geven? Kom langs in één van onze 35 winkels! Wij staan voor je klaar om je te adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe bank of fauteuil. Om er zeker van te zijn dat je door de drukte niet hoeft te wachten, kun je het beste een afspraak maken.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...