Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Relax!

Ga je voor een Montèl, dan ga je voor topdesign én ultiem comfort. Dat geldt niet alleen voor onze banken, maar ook voor onze relaxfauteuil collectie. Onze nieuwe en unieke collectie 'Excellent' gaat zelfs nog verder en maakt het mogelijk je fauteuil en je bank optimaal op elkaar af te stemmen qua sfeer, kleur en materiaal. En dat is nog niet alles. Onze fauteuils - en banken trouwens ook - zijn helemaal naar wens te customizen. Denk: stof, leder, elektrisch verstelbare hoofdsteunen, uitklapbare voetenbanken, verschillende zithoogtes en - dieptes, stoelverwarming en zelfs ingebouwde USB aansluitingen. Een eigen plek helemaal op maat.. als dat niet relaxed is!

Iedereen is uniek en relaxt op zijn of haar eigen manier. Daarom zijn onze fauteuils op 6 aspecten perfect af te stemmen op jouw lichaam, wensen en momenten! 

1. ZITHOOGTE

Al onze relaxfauteuils zijn in verschillende hoogtes leverbaar. Samen met onze zitadviseurs bepalen we de juiste zithoogte voor jouw optimale ondersteuning.

2. ZITDIEPTE

Naast de juiste hoogte is het ook belangrijk dat je lichaam goed aansluit tegen de rugleuning. Daarom zijn er verschillende zitdieptes verkrijgbaar.

3. COMFORT

We maken het je graag zo comfortabel mogelijk. Onze fauteuils zijn van alle gemakken voorzien om je heerlijk te laten zitten, liggen of je te helpen met opstaan.

4. PASVORM

Een perfecte pasvorm draagt bij aan een ultiem relaxed gevoel. Wij bieden ze in alle soorten en maten; strak, rond, zacht, breed, smal en ga zo maar door.

5. ONDERSTEUNING ARMEN

Niet alleen een goede ondersteuning van rug en zit is belangrijk. Ook een juiste ondersteuning van de armen is mogelijk door middel van verschillende armleuningen.

6. GEBRUIKSGEMAK

Op diverse modellen bieden we opties om het relaxen nog relaxter te maken. Zoals elektrische bediening, massage, stoelverwarming of een USB aansluiting.

Deskundig zitadvies op basis van jouw wensen

Als zitspecialist van Nederland helpen we je graag jouw ideale relaxfauteuil samen te stellen. Een fauteuil volledig afgestemd op jouw lichaam en wensen. Samen met één van onze adviseurs, gespecialiseerd in zitcomfort, doorloop je volgende drie stappen. Wij nemen de tijd voor je en helpen je graag verder. Maak een afspraak voor persoonlijk zitadvies.

1. Meten = Weten

WE METEN JE FYSIEKE KENMERKEN
Samen kijken we welke maatvoering bij je past. Door de juiste kenmerken van je lichaam in kaart te brengen, weten we de fauteuil zo samen te stellen dat je optimale ondersteuning ervaart en gegarandeerd kunt genieten van heerlijk zitcomfort.

2. Wat is je stijl?

WE HELPEN JE MEE MET HET BEPALEN VAN DE LOOK
Omdat het oog ook graag wat wil, kijken we samen naar je smaak en voorkeuren. Uit de vele mogelijkheden maken we keuzes op het gebied van design, types, kleur, materialen en comfort. In stijl relaxen noemen we dat!

3. Hoe relax jij?

WE INVENTARISEREN JE WENSEN ALS HET OM GEMAK GAAT
Maak het jezelf nog relaxter met de vele functionaliteiten die we bij onze fauteuils (optioneel) bieden. We nemen ze graag met je door: van USB aansluiting tot lendepomp en van stoelverwarming tot elektrische bediening. Het is aan jou wat je wel en niet kiest!

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...