10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

Onze nieuwste hoekbank: Montèl Star

De hoekbank Star is een moderne bank met mooie bollingen in de kussens en daardoor ook nog eens heel comfortabel. Heerlijk om met het hele gezin in te hangen. Daarnaast zorgen de strakke lijnen en de hoge zwarte pootjes bij deze ruimtelijke hoekbank voor een hoog ‘design-gehalte’. De Montèl Star is daarom een echte allemansvriend. Met trots presenteert Montèl dan ook deze nieuwe ster van 2019.

Kenmerken van de Montèl Star

Met de nieuwe Star hoekbank heeft Montèl er een moderne en bovendien comfortabel model bij. De bank is 3,5 meter breed, 82 cm hoog en bijna 2 meter diep. Dit zorgt ervoor dat je heerlijk weg kunt kruipen in de bank, ultiem kunt relaxen en samen kunt genieten van deze ruimtelijke hoekbank. Daarnaast is deze bank op voorraad. Bij bestelling kan de Montèl Star binnen twee weken bij jou in de woonkamer schitteren en dat voor een verrassend lage prijs.

Laat de hoekbank schitteren in de woonkamer

De hoekbank Star is net zoals vele andere banken van Montèl volledig aan te passen naar jouw eigen wensen. Kies bijvoorbeeld zelf de materialen en kleuren die passen bij jouw interieur om de bank volledig te laten schitteren in de woonkamer. De Montèl Star is verkrijgbaar in stof, maar ook in een leren variant. Tevens kun je de kleuren en het materiaal van de poten aanpassen om deze mooi aan te laten sluiten bij de rest van de hoekbank. Wil je graag nog meer aan laten passen aan de bank of delen van de bank in een andere kleur? Ook dat is mogelijk, want bij Montèl heb je écht 1001 mogelijkheden.

Bezoek de showroom voor de Montèl Star

Ben jij nieuwsgierig naar de Montèl Star en zijn mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in een vestiging bij jou in de buurt. Zij laten je graag kennismaken met deze moderne, comfortabele hoekbank.

 

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest

Eetkamertafel Enzo is een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De zwarte kleur geeft deze moderne tafel...

Start delenDeel dit op Pinterest

Hou je van een relaxte lounge-sfeer? Dan wil je Montèl Noxx als middelpunt van je woonkamer. Deze lage,...

Start delenDeel dit op Pinterest

Oktober is dé woonmaand van het jaar. De perfecte tijd om je interieur winterproof te maken. Ter ere van...