Koningsdag geopend! | Bekijk vestigingen

Koningsdag geopend! | Bekijk vestigingen

Wow! We hebben een gloednieuwe winkel in Breda

Op zoek naar een nieuwe bank? Kom naar de compleet vernieuwde Montèl store in Breda. Hier vind je maar liefst 1700 m2 aan wooninspiratie, geven we advies op maat en krijg je nu ook nog eens 10% openingskorting op de hele collectie*!

O, wat is het móói geworden! We willen niet opschepperig klinken, maar we zijn gewoon ongelooflijk trots op onze winkel in Breda. Die heeft een ware metamorfose ondergaan. Na maandenlang keihard werken staat er nu een fantastische store met een enorm oppervlak, verdeeld over een beneden- en bovenverdieping.

Het warme hout, hippe marmer en de planten geven je al meteen bij binnenkomst een echt thuisgevoel. De beeldschermen maken het van nu en geven je een kijkje behind the scenes. Om het helemaal af te maken, ruikt het er ook nog eens zalig.

Bekijk de complete collectie

In onze vernieuwde winkel aan de Woonboulevard XXL hebben we de ruimte om je onze complete collectie te laten zien. We durven te stellen dat je hier zeker je nieuwe bank vindt, of je nu voor een stijlvolle loveseat, chique tweezitter of praktische familiebank gaat. 

Deze splinternieuwe Montèl store is ook dé plek om je nieuwe zithoek te shoppen. En natuurlijk zijn onze beroemde relaxfauteuils hier stuk voor stuk te bewonderen én uit te proberen. Kies je er eentje uit de Excellent-lijn, dan kun je ’m laten uitvoeren in dezelfde stof als je bank. Die mogelijkheid is uniek in Nederland, het kan echt alleen bij Montèl!

Loop door de inspiratierooms

De nieuwe store is opgedeeld in inspiratierooms zodat je in één oogopslag ziet wat de nieuwe trends en mogelijkheden zijn. De banken, fauteuils, eethoeken, vloerkleden en accessoires zijn door onze stylisten zorgvuldig bij elkaar uitgezocht. Ook de muren zijn helemaal on trend: veel houten wanden, stijlvol behang, stoer betonstuc en de nieuwste kleuren. Zo krijg je een perfect idee van hoe je nieuwe inrichting bij je thuis staat én zit. Want de inspiratierooms zijn uiteraard ook gemaakt om uitgebreid te gaan proefzitten en bankhangen.

En heb je je favoriete woontrend al gespot? Ook in ons totaal vernieuwde Adviescentrum vind je daarvoor volop inspiratie: je kunt er alle interieurstijlen en trendkleuren van dit moment bekijken.

Stel je eigen bank samen

Over kleuren gesproken: bij Montèl kun je zelf je lievelingskleur kiezen. Dus zie je in de nieuwe winkel de voor jou perfecte bank staan, maar heb je ’m liever in het paars dan in het grijs? Of liever in leer dan in stof? Dat is geen enkel probleem. In ons Kleurcentrum – dat ook een make-over heeft gehad – kun je alle stalen bekijken. 

Onze ervaren adviseurs helpen je graag de voor jou perfecte kleur, opstelling en vulling te kiezen. Wil je nog meer luxe? Veel modellen hebben extra relaxopties zoals elektrisch verstelbare hoofd- en voetensteunen, ingebouwde speakers of een USB-aansluiting.

Ook geven we advies op maat over de ideale indeling bij je thuis. Zo creëren we stap voor stap samen met jou een ultrapersoonlijke bank – die je bij niemand anders ziet en die voor jou het ideale uiterlijk en innerlijk (zitcomfort!) heeft.

Style je huis af

Die bank vinden en helemaal naar wens customizen gaat hier dus wel lukken. Maar er is meer. In onze totaal verbouwde Bredase vestiging vind je werkelijk alles om je nieuwe interieur af te stylen, van schilderijen tot kandelaars en van sierkussens tot vloerkleden. Voor die kleden is zelfs een aparte ruimte in de winkel: het Karpetcentrum, dat ook in een nieuw jasje is gestoken. We hebben kleden in heel veel verschillende kleuren, dessins en maten. Er zit er gegarandeerd in tussen in je smaak, zodat je de komende winter stijlvol én met warme voeten doorbrengt.

Profiteer nu van speciale openingskorting

Woon je in (de buurt van) Breda? Of wil je wel een stukje reizen voor wat extra interieurinspiratie? Bezoek dan snel onze gloednieuwe store op de Woonboulevard XXL (Kruisvoort 36). Je bent altijd welkom, maar we raden je aan om van tevoren een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je in alle rust kunt rondkijken, shoppen en advies krijgen.

Een bezoek is nu extra aantrekkelijk, want we vieren de heropening van de store met een unieke actie: je krijgt nu 10% korting op de hele collectie*. Wij een make-over van onze winkel; jij een betaalbare make-over van je huis!

Geef je meer dan € 1500 uit? Dan krijg je, bovenop de korting, een exclusieve Montèl geurkaars cadeau. Die heeft het heerlijke subtiele parfum dat je door de hele nieuwe winkel ruikt. 


*Met uitzondering van Montèl Banktoppers * De actie loopt t/m 24 november 2021.

Gerelateerde artikelen

Start delen Deel dit op Pinterest

Eetkamertafel Enzo is een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De zwarte kleur geeft deze moderne tafel…

Start delen Deel dit op Pinterest

Hou je van een relaxte lounge-sfeer? Dan wil je Montèl Noxx als middelpunt van je woonkamer. Deze lage,…

Start delen Deel dit op Pinterest

Oktober is dé woonmaand van het jaar. De perfecte tijd om je interieur winterproof te maken. Ter ere van…