Koningsdag geopend! | Bekijk vestigingen

Koningsdag geopend! | Bekijk vestigingen

Compleet vernieuwd: Montèl Nijmegen

Montèl Nijmegen is compleet verbouwd! Deze winkel is omgetoverd tot een prachtige woonwinkel boordevol inspiratie én volop nieuwe collectie. Na maandenlang keihard werken staat er nu een fantastische winkel die een ware metamorfose is ondergaan. We zijn ongelooflijk trots hierop en nemen je dan ook graag in deze blog mee door deze vernieuwde Montèl te Nijmegen.

Nieuwste collectie

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank, fauteuil of eethoek? Kom dan naar de compleet vernieuwde Montèl winkel in Nijmegen. Je kunt hier de allernieuwste collectie bekijken, wooninspiratie opdoen en onze verkoopadviseurs staan te popelen om jou te helpen bij het creëren van jouw droominterieur! Zo staan onder andere bijvoorbeeld de nieuwe modellen Montèl Icon, Noxx en Wave hier tentoon.

"Mijn favoriet is de Icon, een van onze modulaire banken. Dat betekent dat je de bank steeds kunt aanpassen. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of gewoon zin hebt om de hele boel om te gooien. Met zo’n modulair systeem kun je zoveel meer!"

- Marjanne, vestigingsmanager Montèl Nijmegen

 

Inspiratierooms

Deze vernieuwe winkel is opgedeeld in verschillende inspiratierooms zodat je in één oogopslag ziet wat de nieuwe trends en mogelijkheden zijn. Deze inspiratierooms zijn door onze stylisten zorgvuldig bij elkaar uitgezocht. Zo match de hele setting tot in detail. Zo krijg je een perfect idee van hoe je nieuwe inrichting bij je thuis staat én zit. Want de inspiratierooms zijn uiteraard ook gemaakt om uitgebreid te gaan proefzitten en bankhangen. In deze blog geven we je alvast een kleine sfeerimpressie, maar het is zeker de moeite waard om een vrijblijvende afspraak te maken om deze inspiratierooms inclusief de nieuwste trends in het echt te bewonderen.

"De vloeren, muren en plafonds zijn eruit gegaan en de winkel ziet er helemaal nieuw en netjes uit. Je kijkt nu door de hele winkel heen en alles is beter ingericht."

- Marjanne, vestigingsmanager Montèl Nijmegen

 

Inspiratie en advies

Je eigen Montèl? Die maak je helemaal zoals jij ’m hebben wilt. In jouw kleur, stof, zitcomfort, opstelling... er zijn 1001 mogelijkheden. Onze ervaren adviseurs in Nijmegen helpen je graag de voor jou perfecte kleur, opstelling en vulling te kiezen. In deze vernieuwde winkel hebben we onder andere ook een adviescentrum waar je heel veel mogelijkheden als in het echt kan zien. De adviseur neemt je mee naar het adviescentrum om tot de beste stof of kleur te komen voor jou. Naast het adviescentrum beschikt deze winkel in Nijmegen ook over een karpet studio. Ideaal om hét perfecte karpet voor bij jouw nieuwe bank uit te zoeken.

Speciale openingsactie

Er loopt momenteel dus een te gekke heropeningsactie in Nijmegen waarbij je 10% korting krijgt op de hele collectie* en waarbij de eerst 100 klanten een cadeau krijgen bij aankoop**. Kom snel langs en profiteer van deze actie terwijl je onze allernieuwste winkel bewondert. Zien we je snel? Het team van Montèl Nijmegen staat vol enthousiasme klaar om jou te helpen. Bekijk hier meer informatie over deze openingsactie.


Zien we je snel in Nijmegen?

Nieuwsgierig geworden? Maak online een vrijblijvende afspraak en kom deze prachtige vernieuwde winkel bewonderen, doe inspiratie op, ontvang gratis advies op maat én profiteer nu tijdelijk van de te gekke openingsactie. Kom langs in Nijmegen!

  • Maak een online afspraak

Gerelateerde artikelen

Start delen Deel dit op Pinterest

Eetkamertafel Enzo is een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De zwarte kleur geeft deze moderne tafel…

Start delen Deel dit op Pinterest

Hou je van een relaxte lounge-sfeer? Dan wil je Montèl Noxx als middelpunt van je woonkamer. Deze lage,…

Start delen Deel dit op Pinterest

Oktober is dé woonmaand van het jaar. De perfecte tijd om je interieur winterproof te maken. Ter ere van…