Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Samen de bank vinden die bij je past

Deel je wenslijst met Montèl en ontvang een gratis kleur- en interieuradvies. Montèl biedt met veel plezier de mogelijkheid om samen met jou de optimale vertaling van je leefstijl te creëren. Je woning naar eigen smaak inrichten is een leuke uitdaging. Persoonlijk en deskundig advies over jouw ideale zitmeubel, kleurcombinaties, stijl en stoffen kunnen hierbij helpen.

Montèl neemt graag de tijd om met jou samen al je wensen te vertalen naar een deskundig advies. Wij kunnen samen met jou de ideale bank of fauteuil samenstellen die bij jouw leefstijl en interieur past. Zo zijn er ontzettend veel keuzes en mogelijkheden wat betreft zitdiepte, zitcomfort, pootjes, arm- en rugleuningen die veel invloed zullen hebben op jouw toekomstige zitplezier. Wij bieden je graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kunde en persoonlijke service. Denk hierbij aan hulp in de keuze voor stof, opstelling en kleur passend bij jouw woonbehoeftes.

Dus deel je wenslijst en ontang een gratis kleur- en interieuradvies bij een van onze 33 vestigingen. Echt alles is mogelijk!