Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

Tot €500.- korting op jouw aankoop* | Bekijk actie

TAFELS

Tafels: praktisch en mooi

Tafels: je kunt niet zonder. In bijna iedere ruimte van een woning is vaak wel een tafel te vinden. Wanneer je een huis binnenstapt loop je er vaak al meteen tegenaan in de hal: dé plek waar iedereen zijn of haar sleutelbos achterlaat en waar een mooie bos bloemen of fotolijstje van de familie staat te pronken. Als je verder loopt naar de keuken, zie je dat de eetkamertafel het centrum van de ruimte vormt. En in de woonkamer? Daar zie je naast een salontafel vaak ook verschillende bijzettafels waarop een stapel tijdschriften liggen of waar men even snel een kopje koffie op kwijt kan. Kortom, dit meubelstuk is onmisbaar geworden in iedere woning.

Verschillende soorten tafels

Van bijzettafels en salontafels tot eetkamertafels: dit meubelstuk is bij Montèl verkrijgbaar in alle soorten en maten. Alle tafels zijn eigen ontwerp. Je kunt er alle kanten mee op, ook als het gaat om de vorm. Zo kan een ronde grote eetkamertafel erg gezellig zijn omdat je dan met iedereen gemakkelijk een gesprek kan aanknopen. Vaak is een rechthoekige eetkamertafel praktischer omdat de betreffende ruimte vaak ook rechthoekig is. Ook als het gaat om poten is er keus genoeg. Het ene model is bijvoorbeeld voorzien van dunne, rechte poten, terwijl het andere model voorzien kan zijn van een bijzonder onderstel dat de aandacht trekt.

Wat voor tafel past bij jouw interieur?

Het kiezen voor de juiste tafel kan lastig zijn en daarom geef ik je graag een aantal tips. Zo kun je het beste kiezen voor een kleur die past bij een blijvend element in de woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vloer of aan de frontkleur van de keukenkastjes. De tafelhoogte van de eettafel kun je het beste aanpassen aan je lengte. Streef ernaar om 20 cm verschil tussen je knieën en het onderblad aan te houden, dit is het meest comfortabel. Wanneer het gaat om het materiaal, kijk dan naar wat in je interieur past én naar wat praktisch is. Wanneer je kleine kinderen hebt, is het bijvoorbeeld slim om voor een model te kiezen die goed afneembaar is en is voorzien van een krasvaste lak.