• Orderstatus
zekerheden

 

De zekerheden van Montèl

Een nieuwe bank of fauteuil koopt u niet elke dag. Daarom mag u van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte is zelf te bepalen. Bij Montèl koopt u topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier.

De grootste zitspecialist van Nederland

Met 33 vesigingen is Montèl de grootste bankenspecialist van Nederland. Door dit grote aantal vestigingen verspreid over het hele land, is er altijd wel één bij u in de buurt. 

Al 30 jaar toonaangevend 

In 1986 opgericht door Ger Nijman, de vader van huidig hoofdontwerper Bram Nijman. Meer design voor minder, was Ger Nijmans gedacht. In een chique winkel in 't Gooi presenteerde hij zijn zelfontworpen meubels voor een betaalbare prijs. Het was een doorslaand succes, Montèl is uitgegroeid tot de grootste zitspecialist van Nederland. 

Hele collectie eigen ontwerp 

In de Montèl winkels vindt u banken, fauteuilstafels en verlichting naar eigen ontwerp. Elk design biedt u gegarandeerd de optimale balans tussen uitstraling, comfort en prijs. 

Verrassend betaalbaar

De collectie van Montèl is verrassend betaalbaar. Montèl is ontstaan vanuit het idee om topmodellen te ontwerpen en tegen betaalbare prijs te verkopen. Zo heeft u al een Montèl bank voor 499,-

5 jaar garantie op topkwaliteit

Standaard worden alle Montèl banken geleverd met 3 jaar CBW garantie plus 2 jaar extra Montèl garantie. Elke Montèl bank wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd. De stoffen en lederkwaliteiten worden getest op slijtage en kleurbehoud. Vering en vulling zijn duurzaam en ondersteunen het lichaam optimaal. Naden zijn prachtig weggewerkt. Echt aan alles wordt zorg besteed. 

1001 mogelijkheden

U kunt de banken bij Montèl volledig afstemmen op uw specifieke wensen. Van soort bekleding in één van de vele stof- of ledersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte kunt u zelf bepalen.

 
Montel Magazine aanvragen

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.