Al meer dan 30 jaar toonaangevend

Een nieuwe bank of fauteuil koop je niet elke dag. Daarom mag je van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte is zelf te bepalen. Bij Montèl koop je topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier. Van schets tot eindproduct: alles is eigen fabricaat en ontworpen door ons eigen team.

 

“Van schets tot eindproduct: alles is eigen fabricaat en ontworpen door ons eigen team.”

 

In 1986 opgericht door Ger Nijman. Meer design voor minder, was Ger Nijmans gedachte. In een winkel in 't Gooi presenteerde hij zijn zelfontworpen meubels voor een betaalbare prijs. Het was een doorslaand succes, Montèl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste zitspecialist van Nederland. 

Grootste zitspecialistvan Nederland

Met 35 vestigingen is Montèl de grootste zitspecialist van Nederland. Door dit grote aantal vestigingen verspreid over het hele land, is er altijd wel één bij je in de buurt. 

Laat je in de brandstores inspireren door de Montèl collectie en kom uitgebreid proefzitten. 

Hele collectie eigen ontwerp

In de Montèl winkels vind je o.a. bankenfauteuilstafels en verlichting naar eigen ontwerp. Elk design biedt je gegarandeerd de optimale balans tussen uitstraling, comfort en prijs. 

1001 mogelijkheden

Je kunt de banken bij Montèl volledig afstemmen op jouw specifieke wensen. Van soort bekleding in één van de vele stof- of ledersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte kan je zelf bepalen.

DE TOP 15 ALTIJD DIRECT LEVERBAAR

Lang wachten op een nieuwe bank of fauteuil? Niet bij Montèl! De 15 populairste modellen staan bij ons op voorraad en staan binnen 2 weken bij jou in huis (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Ga naar een Montèl filiaal bij jou in de buurt en ontdek de direct leverbaar collectie.