10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

Woonstijl Retro Chic

Ben je ook helemaal weg vintage meubels, uitgesproken kleuren en ronde vormen? Dan is de woonstijl retro chic zeker iets voor jou! In deze woonstijl ga je helemaal terug naar de jaren ’70, met een chique touch. Montèl vertelt je graag meer over deze woonstijl. Bovendien geven we je graag een aantal tips hoe je met meubels van Montèl een prachtige retro chique woonstijl kunt creëren.

Kenmerken retro chic

De retro chique woonstijl herkennen we aan vintage meubelen, uitgesproken materialen en gedurfde kleuren. De retro stijl bestaat uit opvallende kleuren, maar in de hedendaagse retro chique stijl zijn de kleuren meer toegankelijk. Diep blauw, mosgroen en cognac zijn prachtige kleuren die perfect past binnen retro chic. Combineer deze toegankelijke kleuren met af en toe een accent in bijvoorbeeld mosterdgeel. Wat betreft materiaal is velvet stof een fantastische optie binnen de retro chique stijl. Ook leer en rotan zijn een prima toevoeging.

Retro chic meubels

Bij Montèl vind je 1001 mogelijkheden om jouw interieur om te toveren tot een retro chique wooninrichting. Bank Montèl Diagonal heeft de perfecte kleur voor deze woonstijl. Je kunt gaan voor de donkergroene kleur afgewerkt met fluwelen biezen. Of ga je voor een hele andere kleurcombinatie? Deze bank stel je qua kleur helemaal naar wens samen! 

Sue Rainbow fauteuils

Ook de Montèl Sue fauteuils zijn een prima keuze voor jouw retro chique inrichting. Wat ons betreft een echte musthave: een oogstrelend design, tot in de perfectie afgewerkt en geïnspireerd op de jaren 50. Een ultiem comfortabele stoel die helemaal past in de retrotrend van nu. Het mooie is dat je de Sue geheel naar eigen wens en smaak kunt customizen. De Sue Rainbow Collection heeft namelijk maar liefst zestien prachtige, smaakvolle stof- en kleurcombinaties. Deze kleuren sluiten goed aan op jouw retro chique inrichting.

Maak een afspraak met onze adviseur

Past de woonstijl retro chic bij jou? Kom dan snel onze collectie bekijken in de winkel! Montèl beschikt over een ruim aanbod aan meubels en decoraties voor jouw retro chique woonstijl. Ontvang je graag persoonlijk advies? Maak dan van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs. Hierdoor heeft de adviseur alle tijd om al je vragen en wensen te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...