Montèl Duiven is geopend

Op 4 juli is de nieuwe Montèl winkel in Duiven geopend! De 35e vestiging van Montèl biedt maar liefst 1500m2 aan wooninspiratie en de allernieuwste collectie. Om dit te vieren geldt er momenteel 10% korting op de hele collectie. Verder ontvangen de eerste 100 klanten een uniek welkomstcadeau.

Nieuwe winkel

Na een half jaar hard werken en verbouwen is het dan eindelijk zo ver: op 4 juli is onze Montèl winkel in Duiven geopend. Gelegen aan de Nieuwgraaf 46D is de winkel een mooie toevoeging aan de Woonboulevard te Duiven. Klanten kunnen hier terecht voor de hele nieuwe collectie, een Carpet- en Color Centre, 5 inspiratie-rooms en de laatste trends op woongebied. Als dé zitspecialist van Nederland bieden we naast een grote collectie ook de mogelijkheid om jouw bank, fauteuilfauteuil, stoel of karpet volledig naar eigen wens samen te stellen.

Openingsactie

We zijn trots op ons nieuwe filiaal en dat willen we graag delen met onze klanten. Tijdelijk ontvang je daarom 10% korting op de hele collectie. Ben jij een van de eerste 100 klanten? Dan ontvang je bovendien een exclusieve Roundtable t.w.v. €129.- cadeau. Tijd dus voor een bezoekje aan onze nieuwe winkel…

Maak een afspraak

Ons deskundig verkoopteam staat voor je klaar om jou te adviseren bij de keuze van jouw droombank, fauteuil, eetkamerstoel, karpet of woonaccessoire. Wil je graag kleur- en stijladvies specifiek op maat voor jouw interieur? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale (zit)meubel.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Toe aan een nieuwe bank die helemaal past bij de woontrends van nu? Dan moet je de Mouro, Fresh, Elliot of...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Strakke en kubistische lijnen worden uitstekend gecombineerd bij de Montèl Giant. De bank is het toppunt van...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Montèl Monza behoort tot een van onze populairste banken op dit moment.