Uniek: bank met bijpassende fauteuil

Bij Montèl houden we van stijl én comfort, zoals al onze banken zijn. Maar ben jij ook fan van zo’n heerlijke relaxfauteuil? En wil je niet dat deze er als een los item bij staat? Bekijk dan eens onze collectie unieke combinaties van banken met een bijpassende fauteuilfauteuil. Wat een lust voor het oog is het wanneer de fauteuil in stijl, stof of specifieke details helemaal bij de bank past. Met een combinatie maak je een mooi geheel van je zithoek. We lichten een paar van die unieke sets uit, dan zie je precies wat we bedoelen.

Harmonieus stel Montèl Tosca en Dean

Bij Montèl zijn we goed in customizen. Dat zie je ook bij onze unieke combinaties van banken met fauteuils. Bekijk bijvoorbeeld de bank van het Montèl model Tosca samen met de relaxfauteuil Dean die beide helemaal op elkaar afgestemd zijn. De verfijnde en organische stijl van de bank zie je terug in de stoel die gemaakt is van dezelfde stof als de hoofdsteunen van de bank. Een harmonieus geheel dat ultiem comfort biedt.

Levendige combi van Montèl Cosy en Dakota

Een andere combinatie waar we je graag kennis mee laten maken is de Montèl Cosy bank met de Dakota fauteuil. Met deze modellen kun je verschillende kanten op. Afhankelijk van de ruimte die je hebt, is deze stoel met het bijzondere ontwerp in een medium en small model verkrijgbaar. De Dakota zorgt samen met de Cosy bank voor een levendig geheel. Kies je bijvoorbeeld voor een andere stof- of leersoort van de bank en stoel, dan kun je in de Dakota stoel de bekleding van de bank als opvallend detail terug laten komen. Zo zorg je voor een geheel en tegelijkertijd afwisseling.

Bekijk onze unieke combinaties in onze showroom

Als zitspecialist van Nederland helpen we je graag jouw ideale combinatie samen te stellen. Een fauteuil en bank volledig afgestemd op jouw lichaam en wensen. Samen met één van onze adviseurs, gespecialiseerd in zitcomfort doorloop je verschillende stappen. Ben jij benieuwd naar onze collectie van banken met bijpassende fauteuil? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Zij helpen je graag met al je vragen en laten je alle mogelijke unieke combinaties zien.

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Je eigen Montèl. Die maak je helemaal zoals jij ‘m hebben wilt.

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Vanaf 5 december is Linda’s Wintermaand iedere zondagavond te zien op SBS6. In dit tv-programma speelt onze...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank en wil deze snel in huis hebben? Deze 5 banktoppers zijn direct...