Op een loungebank kun je heerlijk zitten of liggen. Deze combinatie maakt het mogelijk om ultiem te kunnen relaxen op deze bank. In een tijd waarin alles steeds sneller gaat, je misschien wel lange werkdagen maakt en veel mensen drukte ervaren is ontspanning heel belangrijk. Bij Montél vind je loungebanken in verschillende samenstellingen, kleuren, prijsklasse en grootte. In dit blog lees je alles over de loungebanken van Montèl!

Relaxen op en top

Een loungebank kenmerkt zich door het loungegedeelte zonder leuning. Hierdoor krijg je de vrijheid om uitgestrekt op de bank te liggen. Zo kan je kiezen om op de bank te zitten, hangen of liggen. Montèl heeft een uitgebreide collectie loungebanken, zodat voor iedere interieurstijl een bijpassend model te vinden is. Lees verder voor een aantal populaire modellen in de Montèl collectie.

De comfortabele Montèl Bruce

De loungebank Bruce staat op hoge poten en creëert daardoor een ruimtelijk effect. Deze bank heeft een fijn, nonchalant zitcomfort dankzij de comfortabele zitting en rugkussens. Daarnaast kan elke zitplaats uitgebreid worden met een hoofdsteun. Zet de hoofdsteun op de juiste plek waardoor je extra comfortabel kunt ontspannen op deze loungebank.

Ga voor luxe met de Montèl Multi Plus

Met de Multi Plus haal je een waanzinnig luxe croombank in huis: het roomkleurig Stone leer combineert met elke stijl en door de onopvallende pootjes lijkt de bank haast te zweven. Tel daar het hoge 'plofgehalte' bij op en je weet waar voortaan je favoriete plek is. 

De flexibele Montèl Urban

De Urban is er voor iedereen die houdt van lekker makkelijk. Deze bank heeft een neutrale look en dankzij de flexibele elementen is er altijd wel een opstelling die bij je past. Ook het zitcomfort is helemaal te personaliseren met de verstelbare hoofdsteunen en zijleuningen. Liever languit? Door de schuifzitting heb je in een handomdraai extra zitdiepte. 

Op welke loungebank wil jij relaxen?

In de collectie van Montèl heb je de keuze uit verschillende loungebanken. Al deze banken kun je zelf samenstellen waardoor je jouw ideale bank kunt creëren. Je hebt wel 1001 mogelijkheden! Meer inspiratie nodig? Vraag dan het Montèl magazine aan waarin je alles kunt lezen over de verschillende modellen.

 

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Je eigen Montèl. Die maak je helemaal zoals jij ‘m hebben wilt.

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Vanaf 5 december is Linda’s Wintermaand iedere zondagavond te zien op SBS6. In dit tv-programma speelt onze...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank en wil deze snel in huis hebben? Deze 5 banktoppers zijn direct...