Trendkleur Tasty Toffee

Met de nieuwste bruintinten haal je de natuur naar binnen. Wederom een trend die veel voorbij is gekomen op de woonbeurzen aan het begin van dit jaar. Hoe meer natuur, hoe beter!

On trend met Montèl Gaucho

Beige en bruin zijn natuurlijke tinten die veel sfeer en warmte in je interieur brengen. Ben je niet zo’n durfall en is een kleur op de muur niets voor jou? Niet getreurd! Als je dit seizoen kiest voor een van de bruintinten ben je ook helemaal on trend. Met deze kleuren kun je ook eindeloos veel kanten op. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige, nieuwe Montèl Gaucho. Deze bank iis een echte aanrader wanneer je houdt van een moderne en elegante uitstraling in uw woning. Én hij is ook nog eens uitgevoerd in een mooie, diep bruine leersoort. Maar naast deze kleur is de Gaucho ook nog te verkrijgen in vele andere kleuren en materialen.

Saai? No way!

Bruin en beige hebben vaak een oubollig imago, maar dat is onterecht. Deze kleuren zijn juist helemaal terug, maar dan wel in een geüpdatete versie. Bruin en beige worden vaak gekoppeld aan de zware, massieve interieurs van vorige, maar bruin is momenteel helemaal terug in een nieuw jasje. Door bruintinten met pastellen te combineren, krijgen deze een opfrisser. Zo combineer je karamelbruin perfect met geel, roze of blauw.

 

Natuurlijke materialen

Daarnaast is het momenteel ook helemaal hot om verschillende natuurlijke (bruine) materialen met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan (donker) hout, aardewerk of riet. Wanneer je op een subtiele manier verschillende beige en bruintinten toevoegt aan je interieur krijgt het een hele natuurlijke look!

Accessoires om het af te maken

De nieuwe toffee tinten geven veel sfeer, maar wil je echt op chic? Kies dan voor bruin marmer, bijvoorbeeld in de vorm van een bijzettafel of kandelaar. Natuurlijk kun je ook kiezen voor accessoires, zoals bijvoorbeeld de Montèl Dual poef of Karpet Bronzino, in andere aarde- en beige tinten. Haal diep adem en je waant je op een zomers bosterras!

Antwoord op jouw woonvragen

Wij staan voor je klaar om je te adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe bank of fauteuil. Shoppen bij Montèl kan veilig.We zijn geopend, klik hier om de actuele openingstijden te bekijken, maar je kunt ook buiten openingstijden een afspraak maken zodat je de nieuwe collectie in alle rust en privacy kunt bekijken. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te helpen.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...