10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

Trend Bursting Character

Niet bang om op te vallen? Dan is deze trend echt iets voor jou! Met deze trend maak jij gegarandeerd een statement, met jouw eigen karaktervolle stijl. Montèl vertelt je er graag meer over. We laten je ook graag meubelen zien waarmee jij de trend Bursting Character in huis haalt. 

Kenmerken Bursting Character

Van een grote bank met gecapitonneerde kussens tot een stoel met een vintage look: met deze trend creëer jij jouw eigen eyecatcher. Haal deze stijl in huis door hippe kleuren, zoals geel-groen, te gebruiken in de bekleding én combineer dit met vloeiende vormen zoals de Montèl Icarus. Voor de echte finishing touch combineer je verschillende kleuren en materialen met elkaar. Denk aan een fauteuil met een duo stoffering: bijvoorbeeld microleder aan de buitenkant en aan de binnenkant een mooie stof. De fauteuiltopper Charles High is hier een mooi voorbeeld van.

Details

Wil jij de trend Bursting Character toepassen op jouw interieur? Kijk dan ook zeker naar de details. Werk bijvoorbeeld met vintage items, toffe kleuren en organische vormen. Of pas een contrastbies toe; de bies van de bank krijgt een andere kleur dan de bank zelf. Dit maakt van jouw bank een uniek exemplaar! In deze trend is niets te gek omdat het vooral gaat om een combinatie van alles binnen jouw eigen smaak.

Karaktervolle meubels

Wil je de trend Bursting Character toepassen op jouw huis? Kijk dan eens naar grote opvallende banken zoals de Montèl Fresh en de Montèl Landscape. Of ga voor wat meer kleur in huis met de Montèl Icarus. Ook opvallende vormen, zoals de Montèl Diagonal passen hier goed bij. Met deze zitmeubelen van Montèl haal jij een echte blikvanger in huis. 

Montèl Fresh

Met de Montèl Fresh maak je een stijlstatement. Zo geven de strakke hoge poten lucht en met het lichtgroen haal je buiten naar binnen. Een chic detail: de velours biezen. Deze zijn ook doorgevoerd op de bijpassende hocker. Dat is pas een statement!

Montèl Landscape

Op de ruime Montèl Landscape is plek genoeg om te zitten, liggen en loungen. Je kiest namelijk zelf jouw houding: klap de rugleuning in of op! Met zijn strakke, kubistische look haal je een unieke bank in huis. 

Montèl Diagonal

De warme donkergroene tint, de fluwelen biezen en het schuin uitlopende hoekgedeelte geven de Montèl Diagonal een retro look. Een speciale Montèl waarmee je een blikvanger in huis haalt. Uiteraard is ook het comfort niet vergeten: de Diagonal zit heerlijk!

Montèl Icarus

Met de Montèl Icarus in huis heb je nooit meer een grijze dag! De gele, subtiele, glanzende stof zorgt voor een zonnige uitstraling. Deze bank heeft prachtige vloeiende vormen en een longchair met een rond uiteinde. Op deze karaktervolle bank kun je uren chillen.

 

Maak een afspraak met onze adviseur

Enthousiast geworden over de trend Bursting Character? Kom dan snel onze collectie bekijken in de winkel! Of haal nog meer inspiratie uit ons magazine. Montèl beschikt over een ruim aanbod aan meubelen en decoraties voor jouw opvallende interieur. Ontvang je graag persoonlijk advies? Maak dan van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs. Dan heeft de adviseur alle tijd om al jouw vragen en wensen te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...