Spelen met stijlen is de trend van 2019

Het interieur van 2019 is herkenbaar aan een duidelijke keuze voor een stijl. Een thema dat terugkomt of spannende en kleurrijke combinaties mogen dit jaar. Een over-the-top gestyled interieur is hot en een gek accessoire mag. Een van de trendkleuren als okergeel of een groentint helemaal doorvoeren in je complete inrichting geeft een harmonieus geheel. Lees verder en laat je inspireren door bloemenpracht, de natuur of de jaren vijftig om jouw unieke stijl te creëren.

Blooming met paradijselijke prints

Kies je stijl en wees creatief met je inrichting. In een Blooming interieur kun je je helemaal uitleven met drukke prints en patronen die zorgen voor een originele combinatie. Bloemenprints in accessoires als kussens, maar ook als behang geven je interieur een fleurige look. Combineer ze met marmer of zacht fluweel en gouden details en je woonruimte is helemaal af!

Rust met Purity

Houd je van een rustig interieur? Kies dan voor natuurlijke en pure materialen. Denk aan houten meubels, maar ook aan kleuren als bruin, donkergroen, taupe en grijs. Combineer Purity materialen als hout, stof of faux fur met mooie kamerplanten en je hebt een heerlijk plekje om je in terug te trekken.

Architectonische vormen

Strakke lijnen, grafische vormen en colourblocking waarbij je twee gekleurde vlakken naast elkaar hebt, zijn het helemaal dit jaar. Strakke lijnen zie je terug in meubels. Grafische vormen of prints vind je op de muren, maar ook in lampen en andere accessoires. Combineer deze Architonic stijl met felle kleuren voor een knallend effect. Mooi!

Alles in één kleur

Een van de opvallende trends van 2019 is: één ruimte, één kleur. Je neemt een sprekende kleur als groen, aubergine of blauw en richt er je woonruimte van begin tot eind mee in. Best gedurfd, maar het geeft veel rust en een prachtige sfeer wanneer je gebruik maakt van nuanceverschillen. Deze Tones-trend kun je afwisselen met bijvoorbeeld metallic of glanzende accenten, een subtiel dessin of een mix van verschillende structuren.

Revival van de jaren 50, 60 en 70

Hexagon tegels, houten accessoires, veel planten: het hoort allemaal bij de revival van de jaren vijftig tot en met zeventig. Was de inrichting in vergelijking met nu misschien een beetje stoffig, in moderne revival interieurs combineer je het leuke van toen met de trends van nu. Met bijvoorbeeld een beetje metallic details toegevoegd, laat je oud en nieuw mooi in elkaar overvloeien.

Maak een afspraak

Benieuwd naar de stijltrends van dit jaar? Breng een bezoek aan een van onze vestigingen en laat je inspireren door de Bloomin, Purity, Tones of revivaltrend. Of maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend interieuradvies.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...