5 tips voor jouw woonkamer make-over

Met kleine aanpassingen een nieuwe, frisse look

Herken je dat gevoel dat je uitgekeken bent op je zithoek? Of dat die strakke stijl toe is aan meer sfeer? Dan is jouw woonkamer klaar voor een make-over! Bij Montèl zijn we er gek op. Of je nou je hele huis onder handen neemt of een van je kamers, of het gaat om een simpel likje verf of een complete interieurverandering: wij vinden niets leuker dan een interieur verfrissen. Wij weten uit ervaring dat met kleine aanpassingen je woonkamer er meteen al heel anders uit kan zien. Wil je weten hoe? Lees dan onze tips voor jouw woonkamer make-over.

Hoe pak je een make-over aan?

Bij een make-over geef je je interieur een nieuwe look. Met nieuwe kleuren, stijl en decoraties blaas je je woonkamerlook een nieuw leven in. Dat klinkt nogal rigoureus, maar dat heb je natuurlijk zelf in de hand. Je kunt kiezen voor een grootse make-over met een verbouwing of compleet nieuwe meubels, maar dat is niet altijd nodig. Met kleine aanpassingen bereik je al heel veel. 

1. Accesoires

Door het toevoegen van (nieuwe) accessoires geef je jouw woonkamer een totaal andere uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor nieuwe, fluwelen kussens in de bank of plaats een opvallende bijzettafel bij je zithoek. Speel met kleuren en accessoires om tot jouw favoriete inrichting te komen. Gegarandeerd resultaat!

2. Een (nieuwe) fauteuil

Door een nieuwe fauteuil toe te voegen aan je zithoek geef je je deze meteen een make-over. Kies bijvoorbeeld voor een andere kleur dan die van je bank, zodat dit nog meer de aandacht trekt. De Montèl Ray is een ware musthave en beschikbaar in veel verschillende kleuren en materialen!

3. Schilder de wand

Een kleine ingreep met een groots effect: schilder de wand van je zithoek in een mooie, nieuwe trendkleur voor een compleet andere uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor zonnig geel of trendy groen! Wil je helemaal uitpakken? Ga dan voor een tof behangetje in een mooie print!

4. Een nieuw karpet

Of je nu kiest voor een egaal, wollen karpet of juist eentje met een patroon: het is niet alleen warm aan de voeten, maar het geeft bovenal sfeer en kleed je zithoek helemaal aan. Montèl heeft een uitgebereide collectie karpetten, passend bij iedere zithoek.

 

5. Een nieuwe bank

Last but not least. Om je zithoek echt een totaal nieuw gevoel te geven kies je natuurlijk voor een nieuwe bank. Ga je voor een hoekbank, U-bank of liever een 3-zits? Wij adviseren je graag!

 

Dag spulletjes

Bij een make-over is één ding wel belangrijk: neem afscheid van de spullen waar je op uitgekeken bent of die je niet mooi meer vindt. Het gaat tenslotte om een verfrissing van je woonkamer. Alleen je persoonlijke, dierbare spulletjes van bijvoorbeeld verre reizen of dierbare familieleden raden we je aan te behouden. Die geven tenslotte karakter aan je inrichting.

Bezoek onze vestiging voor inspiratie

Wil jij je woonkamer voorzien van een make-over? Bezoek dan een van onze vestigingen voor inspiratie. Bovendien helpen we je bij Montèl graag met een persoonlijk advies op het gebied van kleur of inrichting. Wij staan voor je klaar!

 

 

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...