Stel je eigen droombank samen bij Montèl

Kies je voor ons nieuwe programma Montelex Plus, dan krijg je een bank die echt niemand anders heeft. Van armleuningen tot poten: in 7 etappes naar jouw unieke, eigen Montèl exemplaar! Heb je door al die verschillende keuzes toch keuzestress? Geen probleem, wij helpen je graag! Elke winkel heeft een inspirerend Colour Center én adviseurs die je met hun vakkennis begeleiden om tot de voor jou ideale bank of fauteuil te komen.

Welke armen?

Een andere kleur of materiaal is bij Montèl sowieso geen probleem. Maar met Montelex Plus gaan we nog een stapje verder. Dat begint met de keuze van je favoriete armleuning.
Er zijn drie soorten. Het type dat je kiest, bepaalt de naam van je bank: Alassio, Brescia of Cortina. Alassio heeft een subtiele bolling, Brescia is extra strak en Cortina is voorzien van een comfortabel kussen.

Persoonlijke pootjes

Met het selecteren van de ideale armen ben je er nog niet. Want de Montelex Plus is ook te customizen als het gaat om zitcomfort en zelfs de pootjes passen zich helemaal aan je voorkeur aan. Van licht gebogen tot een strak frame-model: er zijn maar liefst vijf verschillende vormen poten. En ook in materiaal zijn er meerdere mogelijkheden. Wat vind je het mooist? Zwart, chroom of geborsteld metaal, of liever poten van hout? Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de verschillende opties!

Stevig, zacht, geveerd....

Omdat de één graag stevig zit en de ander liever wat zachter, heb je de keuze uit vier verschillende vullingen met elk hun eigen zitcomfort:

  • Sandwich: zacht én ondersteunend meerlagig koudschuim

  • Bonell: duurzame en stevige binnenvering

  • Pocketvering HR: iets harder en met een optimale drukverdeling

  • Lastilux: veerkrachtig schuim met latex voor extra ondersteuning

Rechtop of loungend

Nu is het tijd om de zitdiepte te bepalen. Montelex Plus is er in een standaarddiepte van 55 centimeter, maar voor de loungeliefhebber hebben we ook ‘extra diep’: 58 centimeter.
Jij kunt dus de diepte kiezen waarbij jij het meest relaxed zit of… ligt! 

Extra relaxed

Voor ultieme ontspanning zijn sommige elementen van de Montelex Plus voorzien van een relaxfunctie: dan kan de rugleuning naar achter en het voeteneind omhoog.. chill!
Handig: deze functie is wall-proof: je kunt de bank gewoon tegen de muur zetten en toch de rug kantelen, want die blijft binnen de afmetingen van de bank.
En voor wie dit nog niet luxe genoeg is: de relaxfunctie is er ook met een accu.

Nog niet helemaal af?

Om de bank helemaal naar je zin te maken, is er keuze uit een aantal  extra’s: kies bijvoorbeeld voor verstelbare en verplaatsbare losse hoofdsteunen (we hebben ze in 2 soorten),
bijpassende sierkussens, armsteunen, een slimme opbergruimte of een USB-aansluiting om zonder lege-batterij- ellende te computeren of appen.

 

En dan de opstelling

Hou je vast: Montelex Plus bestaat uit meer dan 200 verschillende elementen, van hoekstuk tot hocker. En de zitkussens leveren we in de breedte die je het prettigst vindt 60, 70, 80 of 90 centimeter.
Op naar je superoriginele droombank!

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...