10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

10% korting op alle fauteuils* | Bekijk actie

Op een Montèl met.. Bo

In de rubriek  “Op een Montèl met..” interviewen we mensen met een Montèl bank en een bijzonder verhaal. En dit keer hadden we de eer om Bo Pauwelsen te interviewen. Meteen een speciaal interview, want Bo is namelijk zelfstandig interieurstylist en heeft een tijdje terug een mooi project afgerond, waarbij zij koos voor meubels van Montèl.

Bijzonder project

“Als interieurstylist help ik mensen aan een nieuw interieur. Een jaar geleden heb ik mensen leren kennen in een winkel waar ik destijds werkte en we hadden direct een klik. Zij vertrouwden mij hun huis toe en ik had dus de eer om een compleet styling plan voor ze te bedenken” vertelt Bo. Het project is inmiddels bijna een jaar geleden, maar Bo spreekt de bewoners nog steeds. “Voor kleine veranderingen in huis appen ze mij wel eens. Dat vind ik alleen maar leuk!”

Montèl Diagonal

“De bewoners stonden overal voor open en dat is fijn, want dan kan je echt een goed plaatje neerzetten. Op die manier kan ik ook wat gedurfder te werk gaan. Dit zie je ook terug in het resultaat.” Bo koos voor gewaagde combinaties van onder andere jungle behang en combineerde de kleur blauw met gouden details. “Daarin komt de Diagonal van Montèl echt perfect uit.In de winkel staat de bank natuurlijk in een prachtige, vintage gele kleur uitgevoerd. Alleen heb ik gekozen voor een mooie grijstint; de gele, velvet bies is wel gebleven! Dat detail maakt de bank helemaal af! Daarnaast is de vorm van de bank ook heel bijzonder, niet zo statisch en dat past perfect in deze woning.”

 

Karakteristieke stijl

Bo heeft dus gekozen voor opvallende, kleurrijke details in dit eigentijdse huis. “Dit huis is bijzonder door het contrast wat te vinden is tussen de voorkamer en keuken. Het is een karakteristieke woning met een moderne stijl.” Het resultaat mag er zijn, want Bo heeft alles perfect samengebracht. “Ik heb nagedacht over aparte vormen en kleuren die ik kon combineren en herhalen. Vooral dat laatste is heel belangrijk. De basis lag bij het gave behang, waar de bewoners ook verliefd op waren! Als ik het zo zie ben ik ook apetrots op het resultaat.”

 

Eethoek

Naast de opvallende zithoek heeft Bo ook gekozen voor eetkamerstoelen van Montèl. “De stoelen Veneto, Marini en Aria waren precies waar ik naar op zoek was. Ik kon ze qua kleur en materiaal helemaal customizen naar mijn wens. Ik heb er ook voor gekozen om verschillende type stoelen te combineren. Dit geeft een heel speels effect. Daarnaast vonden de bewoners de stoelen ook lekker zitten!”

Ga voor kleur

Het is duidelijk terug te zien in het resultaat dat kleur heel veel doet in een interieur en dat is ook iets wat Bo wil meegeven aan mensen die bezig zijn met het inrichten van hun huis: “Ga voor kleur! Maak leuke combinaties en durf te kiezen voor een bijzonder, verrassend interieur!

Antwoord op jouw woonvragen

Wij staan voor je klaar om je te adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe bank of fauteuil. Shoppen bij Montèl kan veilig.We zijn geopend, klik hier om de actuele openingstijden te bekijken, maar je kunt ook buiten openingstijden een  afspraak maken zodat je de nieuwe collectie in alle rust en privacy kunt bekijken. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te helpen.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...