Ontdek hier fauteuil Ray

Fauteuil Ray bewijst dat een fauteuilmooie fauteuil ook bijzonder comfortabel kan zijn en andersom. Deze fauteuil behoort tot een van de populairste uit onze collectie en dat begrijpen we heel goed. Wil je meer weten over deze unieke fauteuil? Lees dan verder en ontdek alle voordelen van dit stijlvolle exemplaar.

Kies jouw kleur

De Ray beschikt over een stijlvol design dat mooi tot zijn recht komt in een moderne, trendy interieurstijl. De fauteuil is uitgevoerd in de kleur grijs, maar ook verkrijgbaar in vele andere kleuren. Kies de uitvoering naar jouw smaak en deze fauteuil wordt een prachtige, nieuwe blikvanger in je interieur.

Uitermate comfortabel

Een fauteuil is gemaakt om in relaxen. Comfort is dan ook een van de belangrijkste aspecten. De zitting en rug van deze fauteuil zijn royaal gevuld met koudschuim. Daarnaast zorgt de ronde kuipvorm voor optimaal zitcomfort waarin je ontspannen een boek leest of televisie kijkt. Wilt je helemaal in een zen modus komen? Bestel dan een bijpassend voetenbankje en geniet van het verrassende comfort.

Een stijlvol design voor ieder modern interieur

Een fauteuil met hoog comfort is natuurlijk ideaal, maar een mooi design maakt het plaatje helemaal compleet. Fauteuil Ray heeft een trendy en luxe uitstraling, de ideale toevoeging in een modern interieur. De fauteuil beschikt over een metalen stervoet in een bijpassende tint. De fauteuil-topper is uitgevoerd in de kleur grijs. Wil je liever een andere kleur voor jouw interieur? Bij Montèl zijn er 1001 mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Liever de producten met eigen ogen bekijken of wil je persoonlijk advies van een interieurstylist? Dat is uiteraard ook mogelijk. Maak dan een afspraak voor kleur- en interieuradvies, zodat onze interieuradviseurs alle tijd hebben om je goed te helpen.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...