Kleed jouw huis gezellig aan met elegante cilinder vazen

Is jouw woning volledig ingericht, maar mist het nog wat sfeer en gezelligheid? Dan kan het zijn dat jouw woning een aantal sierlijke accessoires mist. Immers zorgen accessoires ervoor dat jouw woning een sfeervolle en warme uitstraling krijgt. In de collectie van Montèl zijn zeer uiteenlopende accessoires te vinden, waaronder diverse cilinder vazen. Deze elegante cilinder vazen worden in vele inrichtingen teruggebracht en dat is natuurlijk niet zomaar. Cilinder vazen zijn eindeloos te combineren en zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende kleuren, materialen en vormen. Zo is er dan ook altijd een variant te vinden die past bij jouw smaak en inrichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder. De interieuradviseurs van Montèl vertellen je graag meer over de combinatiemogelijkheden en bijzonderheden van deze vazen.

Wat maakt deze vazen nou zo leuk?

De grote vraag is natuurlijk: “wat maakt deze vazen nu zo leuk, dat ze in zoveel huishoudens gebruikt worden?”. De belangrijkste reden is dat de opties en mogelijkheden met deze elegante cilinder vazen eindeloos zijn. Hierdoor zal je dan ook in weinig huishoudens een identieke vaas met precies dezelfde bloemen of takken tegenkomen. Door te kiezen voor een cilinder vaas, haal jij een persoonlijke accessoire in huis dat niet alleen volledig past bij jouw wensen, maar ook nog eens dient als kenmerk voor jouw woning. Daarnaast zijn deze cilinder vazen ook erg populair doordat ze zijn voorzien van een elegant design, waardoor deze vazen een exclusieve uitstraling hebben. Dit past dan ook in veel verschillende woonstijlen: van modern tot klassiek tot aan design of industrieel. Kies jij voor een cilinder vaas in gekleurd of transparant glas of ga jij toch liever voor een ander materiaal, zoals keramiek? Wat jouw wensen ook zijn, de mogelijkheden met cilinder vazen zijn eindeloos en dat is dan ook de reden dat deze vazen zo razend populair zijn.

Combinatie van verschillende vazen

Een elegante cilinder vaas heeft weinig nodig: een enkele bloem erin en je hebt al een fleurig geheel. Maar zet jij een aantal cilinder vazen bij elkaar, dan creëer je nog meer impact. Combineer bijvoorbeeld de nude-kleurige Montèl Nude vaas met twee compleet verschillende vazen voor een speels effect. Zoals je op de foto ziet wordt de Montèl Nude vaas hier gecombineerd met een zwarte en witte vaas die elk een unieke vormgeving hebben. Door de vazen te voorzien van verschillende bloemen of takken wordt er een bijzonder, speels geheel gecreëerd. Leuk toch?

Bezoek onze winkel of maak een afspraak

Wil jij graag nog meer wooninspiratie opdoen over het gezellig aankleden van jouw woning? Breng dan een bezoek aan onze winkel en laat je inspireren! Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze interieuradviseurs. Zij helpen je graag om jouw woning om te toveren tot een gezellige en sfeervolle ruimte met de meest sierlijke accessoires.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...