NIEUW: MONTÈL KUBIK

Montèl introduceert de Kubik serie

Met de Kubik collectie presenteren we een prachtige serie meubels in het diepe, warme en tikkeltje exotische terracotta. Centraal in deze nieuwe collectie staat de Kubik 3-zitsbank, een prachtig zitmeubel met optimaal comfort en strakke vormgeving. We vertellen je graag meer over de Kubik, want naast deze 3-zitsbank zijn er vele andere mogelijkheden voor een complete Kubik setting in deze prachtige, nieuwe trendkleur. Laat je inspireren en lees gauw verder.

 

De kenmerken van de Montèl Kubik

Een Kubik herken je meteen aan de diepe, aarderode kleur. Terracotta is een van de trendkleuren van 2019 en met de meubels van de Montèl Kubik serie geef je absoluut gehoor aan die trend. De 3-zitsbank heeft een strak ontwerp, maar door de diepe aardekleur krijgt je woonruimte een warme gloed. De Kubik bank is ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar, want bij Montèl is alles mogelijk. Bovendien vind je in de Kubik collectie ook fauteuils, kleden en accessoires om de warme, exotische en trendy look compleet te maken.

Meer over de trends van 2019

Naast terracotta is ook ton sur ton de trend van 2019. Dat betekent dat je een kleur volledig doorvoert in je interieur. Met de Kubik serie richt je je complete interieur in met de aarderode kleur met zitmeubels als een bank en een fauteuil in combinatie met een terracotta karpet. Speel vervolgens met vormen, een van de andere trends van 2019, en je interieur wordt zo een harmonieus en tegelijkertijd levendig geheel. De Kubiks serie biedt volop mogelijkheden om ronde en rechte vormen te combineren en accessoires in bijpassende stijl toe te voegen, zoals de poef in exotische print.

Benieuwd naar de Kubik collectie?

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe Montèl Kubik collectie? Bezoek dan een vestiging bij jou in de buurt en maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten je graag de nieuwe Kubik meubels en accessoires zien en vertellen je meer over de nieuwste trends van 2019.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...