Montèl Fabio: Coolest place on earth

De Montèl Fabio is stoer en super comfortabel. Met deze heerlijke bank in huis wil je nooit meer de deur uit. De uitstraling is industrieel en tijdloos tegelijkertijd, zodat je deze bank moeiteloos met verschillende interieurstijlen combineert. Denk daarbij aan industrieel, modern, design en Scandinavisch. Wil je meer weten of de Montèl Fabio en de 1001 mogelijkheden? Lees dan verder!

Strak en industrieel

Ben je een liefhebber van een strakke, stoere en industriële uitstraling? Hecht je daarnaast veel waarde aan comfort? Dan is de Montèl Fabio je op het lijf geschreven. De bank heeft een strak en hoekig design met gestileerde poten. Dankzij de tijdloze, grijze kleur laat deze bank zich eenvoudig integreren met verschillende woonstijlen. Daarbij is de bank voorzien van royale rugkussens, die uitnodigen om heerlijk plaats te nemen. Ga eens lekker zitten of languit liggen en je wil de bank nooit meer uit.

1001 mogelijkheden

De uitgebreide collectie bij Montèl is volledig te personaliseren. Er zijn 1001 mogelijkheden voor het creëren van jouw persoonlijke meubelstuk. Dat geldt ook voor de Montèl Fabio. Je kiest uit maar liefst acht verschillende opstellingen: van een ruime hoekopstelling tot een compacte 2-zits bank. Dat maakt de Fabio geschikt voor zowel grote gezinnen als één- of tweepersoonswoningen. Daarnaast heb je de keuze om voor stof of leer te gaan. Positief aan een stoffen bank is dat het voordeliger is. Bovendien creëer je er een warme, huiselijke sfeer mee. Ga je voor de leren uitvoering van de Montèl Fabio? Dan haal je een luxe blikvanger in huis waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Maak een afspraak

Wil je komen proefzitten op de Montèl Fabio? Of heb je behoefte aan advies over het combineren van de bank met jouw huidige interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak in een van onze vestigingen. Hier ontvang je persoonlijk advies van onze professionele adviseurs en krijg je hulp in je keuze voor bijvoorbeeld een bepaalde stof, opstelling of kleur passend bij jouw woonbehoeftes.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...