Een loveseat is ideaal als je lekker samen knus op de bank wilt zitten. Deze 1,5 zitsbanken zijn sfeervol en brengen natuurlijk net even wat meer romantiek in je woonkamer dan een grotere bank. Samen gezellig knus op de bank een filmpje kijken of hou de loveseat lekker voor jezelf en geniet van de ruimte en comfort.

Comfortabele loveseats

Bij Montèl vind je verschillende comfortabele loveseats. Alle modellen zijn betaalbaar en hebben een eigen karakter. Van frisse felle kleuren tot zachte intieme zitjes. In dit blog hebben we een aantal modellen voor je uitgelicht. 

 

Bij een meer industriële look past het 1,5 zitsmodel van Milano(1) heel goed. De donkere kleur en robuuste uitstraling laten de industriële look in je bank terugkomen. Daarnaast is dit model goed te combineren met bijvoorbeeld een lichtere neutrale bank. Of ga voor de Romero(2). Deze bank is modern, eigentijds en vooral een echte blikvanger door zijn felle kleur. Strak, maar toch romantisch en één ding is zeker: dit model fleurt iedere ruimte op. Wil je liever een wat zachtere variant? Dan is model Donna(3) een goede optie. De ideale hangbank met een warme uitstraling door de natuurlijke beige bruine kleur. Wel op zoek naar een grijze bank, maar dan met een knusse en huiselijke uitstraling? Bekijk dan eens de Montèl Lausanne(4). Een echte loveseat om in weg te duiken.

Liefde om op te zitten

Met een loveseat maak je een ruimte knusser en romantischer. Denk niet alleen aan het plaatsen van een 1,5 zitbank in je woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in je slaapkamer. Plaats dit model aan het voeteneinde van je bed om je slaapkamer nog knusser te maken. Ook ideaal om bijvoorbeeld kleren op te leggen, even tot rust te komen of voor de gezelligheid. Wanneer je kledingadvies nodig hebt, dan heb je door middel van deze bank direct een comfortabele plek voor de persoon die jou van kledingadvies voorziet.

Een loveseat kan je ook gebruiken om een extra zithoek in huis te creëren. Zo kan je lekker wegzakken in het meest liefdevolle bankmodel. Of ga er gezellig met je (klein)kind op zitten om samen een boekje te lezen. 

Kom naar de winkel

Ben je gevallen voor een loveseat? Kom dan proefzitten in één van de Montèl vestigingen. Onze adviseurs helpen je graag.

 

Yvon van Grinsven - 01 July 2019

Past een donkere muur in jouw huis? Volg onze handige checklist en kom er hier achter. 1001 mogelijkheden....

Yvon van Grinsven - 20 June 2019

Benieuwd hoe ingenieur Robert Vassi de leefruimte omtovert tot een gezellige, rustgevende ruimte?

Yvon van Grinsven - 20 June 2019

Een grote ruimte inrichten kan best lastig zijn. Lees hier onze handige tips voor een harmonieuze indeling...

0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.