Een modulaire bank bestaat uit meerdere losse elementen die je dus los en elkaar kunt zetten. Heel praktisch, omdat je hierdoor altijd zelf de grootte van je bank kunt bepalen. Of je nu een 2-zits, 3-zits, loungebank of hoekbank wil, er is van alles mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om de verschillende elementen in verschillende kleuren te bekleden. Dus hou je van een speelse uitstraling? Kies dan voor elementen in verschillende kleuren. Wil jij ook zo’n leuke bank waar je van alles mee kan? Lees dan in dit blog meer over de modulaire banken van Montèl!

Eigentijds en altijd passend

Modulaire banken kun je altijd weer veranderen. Woon je klein en ga je verhuizen naar een woning met een grotere woonkamer? Dan kun je ervoor kiezen om een element toe te voegen. Ga je juist kleiner wonen? Dan is het mogelijk om elementen weg te laten. Zo past een modulaire bank altijd uitstekend bij jouw woonsituatie. Ook wanneer je veranderingen wilt aanbrengen in je woning is een modulaire bank handig. En is het lekker weer buiten? Zet dan eens een element buiten en relex verder in het zonnetje. Een greep uit collectie van modulaire banken bij Montèl zijn:

Flex: flexibel

Deze modulaire bank heeft flexibele rugleuningen die omhoog kunnen worden gezet. Zo kun je actief zitten, maar ook heerlijk relaxen!

Cloud: strak en robuust

Deze bank met meerdere elementen is strak en robuust. Door de metalen pootjes krijgt de bank een luxe uitstraling. Deze modulaire bank staat dan ook goed in een strakke wooninrichting.

Module: huiselijk

Een huiselijke bank met in de rugleuning losse kussens op de bank. Door de strakke lijnen van de leuning krijgt deze bank ook een strakkere uitstraling, dan bijvoorbeeld de Flex modulaire bank.

Bij Montèl vind je naast deze drie modellen ook nog andere modulaire banken. Nieuwsgierig? Bekijk dan het totale aanbod in collectie banken

Kies jouw modulaire bank

Bij het samenstellen van jouw modulaire bank heb je de keuze uit meerdere elementen zoals een zitelement met of zonder armleuning, lounge element, hoekelement en een poef of hocker. Voeg zelf verschillende delen samen om de modulaire bank helemaal naar jouw smaak samen te stellen. Daarnaast kunnen de modulaire banken in allerlei verschillende kleuren en materialen geleverd worden. Vind je het lastig om kleuren bij elkaar te combineren of weet je niet goed welke kleur mooi staat in je interieur? Maak dan een afspraak voor een kleur- en interieur advies waar alle mogelijkheden aan bod komen.

 

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank en wil deze snel in huis hebben? Deze 5 banktoppers zijn direct...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Ingetogen tinten en duurzame materialen: de woontrends van 2021 ogen heel naturel

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Van nieuwe collectie tot tijdloze klassiekers, bij Montèl vind je voor ieder wat wils. Benieuwd naar wat de...