De eerste, voorzichtige zonnestralen en de vrolijke krokusjes zijn weer gesignaleerd. De lente komt eraan! Ook binnenshuis verlangen we naar het lentegevoel waar je humeur zomaar van opvrolijkt. Haal het voorjaar in huis met zonlicht, warmte en kleur. Open de gordijnen en laat het licht binnen. Fleur je interieur op met een vrolijk bosje bloemen. Dé voorjaarstrend van dit jaar op het gebied van wonen is kleur. Pastel maar ook felle kleuren mogen. Lees hier hoe je met Montèl het lentegevoel binnenshuis creëert.

Banken voor een luchtige voorjaarswoonkamer

Bij het voorjaar hoort kleur en frisse buitenlucht. Ben je op zoek naar een luchtige bank voor dat frisse gevoel? Kies dan voor een bank op pootjes. Bij Montèl heb je een ruime keuze aan banken op poten. Zoals de Montèl Vintage, een bank met ronde vormen in mooie pastelkleuren die op hoge, houten poten staat. De stijl en de kleur geeft je woonkamer een vrolijke sfeer. Kijk voor meer voorjaarsinspiratie naar de ruime keuze Montel banken voor een model dat jouw interieur opfleurt.

Wat zijn de voorjaarswoontrends?

We noemden dé woontrend van dit jaar al: veel kleuren. Pastel of felle kleuren, ze mogen allebei. Je kunt kiezen voor een bank in een mooie tint, misschien wel gecombineerd met een gekleurde muur. Je interieur opfleuren met gekleurde accessoires is ook een mogelijkheid. Zoals een karpet in een opvallende kleur als blikvanger. Ook met decoratieve accessoires, zoals gekleurde vazen of wanddecoratie haal je het voorjaar in huis. Met de uitgebreide collectie van Montèl kun je alle kanten op met meubels en accessoires.

Toe aan het voorjaar in huis?

Ben je Wil je graag je huis opfleuren en het voorjaarsgevoel creëren, maar weet je nog niet precies hoe? Maak dan een afspraak bij Montel met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag  met interieur- en kleuradvies op basis van jouw wensen en ideeën.

 

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Yvon van Grinsven - 24 augustus 2018

Heb jij behoefte aan een stijlvol, romantisch Frans interieur? Kom inspiratie opdoen in een van onze...

Yvon van Grinsven - 03 juli 2018

Houd je van meubels met Italiaanse uitstraling? Bekijk dan deze banken bij Montèl met de stijl en allure van...

Yvon van Grinsven - 20 juni 2018

Een grijze hoekbank biedt volop mogelijkheden voor jouw interieur door het neutrale uiterlijk en de tijdloze...

Ontvang het laatste nieuws en mis geen updates

Niewsbrief
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.