Ga jij voor een bank of een hoekbank?

Ben je toe aan een nieuwe bank? Bij Montèl vind je 1001 mogelijkheden: een keur aan modellen, materialen en kleuren om uit te kiezen. Ook in de opstelling zijn er allerlei mogelijkheden om jouw woonruimte naar wens in te richten. Heb je al nagedacht of het een rechte of een hoekbank wordt? Jouw keuze is vooral een kwestie van smaak natuurlijk, maar wij geven je hier ook nog wat food for thought mee over de voordelen van beide modellen.

De hoekbank

De hoekbank is al geruime tijd aan een enorme opmars bezig. Dat is niet verwonderlijk, want een hoekbank heeft behoorlijk wat pre's. Zo maakt het hoekmodel goed gebruik van de hoeken en vult zo loze ruimte op. Bovendien nodigt een hoekbank, zoals de Montèl Infiniti, uit om lekker op te liggen en is er op de Montèl Star plek voor het hele gezin om samen een film te kijken. Hoekbank Montèl Monza heeft zelfs twee hoeken om heerlijk te loungen. Natuurlijk kun je bij Montèl de opstelling van de bank volledig afstemmen op jouw specifieke wensen. Heb je een ruime woonkamer en ben je op zoek naar een bank die de ruimte goed opvult en een geheel uitstraalt? Dan is de hoekbank voor jou een goede oplossing.

De bank

Een bank is een recht model, meestal in twee- of driezits formaat, en neemt minder ruimte in beslag dan de hoekbank, bijvoorbeeld de Montèl Fabio. Waar je bij een hoekbank vaak genoeg zitplekken voor een groot gezelschap hebt, combineer je een bank vaak met een fauteuil of een kleinere bank. Dat heeft ook zo zijn voordelen. Met meerdere meubels, misschien zelfs wel in verschillende kleuren of materialen zoals de Montèl Antonio of de Montèl Elliot Plus, creëer je levendigheid in je woonruimte. Bovendien kun je met een bank de opstelling van je interieur veranderen wanneer je daar zin in hebt. Je hoeft namelijk niet te kiezen voor een vaste opstelling vanwege de hoek.

Bank of hoekbank?

Misschien heb je je keuze al gemaakt en weet je precies welk model het beste past in jouw woonruimte. Twijfel je nog? Dan zetten we hier de voordelen van beide banken nog even voor je op een rijtje.

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je de verschillende banken graag bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze vestigingen. Bij Montèl helpen we je graag met persoonlijk en deskundig advies. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en je krijgt een gedegen interieuradvies.

Gerelateerde artikelen

Yvon van Grinsven - 14 March 2019

Je woonkamer is een van de leukste ruimtes in huis om in te richten. Het is de plek waar iedereen gezellig...

Montèl Vintage Blog
Yvon van Grinsven - 20 February 2019

Houd je van meubels met een verhaal in je woonruimte? Richt dan je interieur in met een vintage stijl. Lees...

Montèl hoekbank Monza
Yvon van Grinsven - 12 February 2019

Op zoek naar de ideale bank? Gebruik dan deze handige checklist met de juiste vragen om gemakkelijker en...

0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.