Een bank uitzoeken is niet altijd even gemakkelijk. Heb je bijvoorbeeld een mooi model gevonden, is hij niet verkrijgbaar in je favoriete kleur. Of zit de bank wel goed, maar passen de poten niet bij de rest van je interieur. Als je een bank uitzoekt, moet alles honderd procent kloppen. Bij Montèl bieden we je met de elementenbank de mogelijkheid jouw eigen bank samen te stellen. Stof, model, poten, zitcomfort. Jij bepaalt hoe jouw ideale bank eruit ziet. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van een Montèl elementenbank?

Een elementenbank van Montèl kun je helemaal aanpassen aan jouw wensen. Van stof tot pootjes en het formaat, je stelt de bank helemaal zelf samen. Zo vind je altijd een bank die past in de ruimte die jij beschikbaar hebt en bij jouw interieur. Neem bijvoorbeeld de comfortabele Montèl Sava of de strakke Montèl Module. Beide banken zijn als gezellige hoekbank samen te stellen, maar zijn ook verkrijgbaar in andere formaten die passen bij jouw woonruimte. Uit de uitgebreide collectie van Montèl kies je een stof- of leersoort in jouw favoriete kleur. Ben je nog niet helemaal zeker welke kleur bij je interieur past? In onze inspiratieruimte het Colour Center kun je alle tijd nemen om tot een keuze te komen.

Niet alleen mooi, maar ook comfortabel

Naast het uiterlijk van je bank, is het natuurlijk ook van belang dat je er fijn en comfortabel op zit. Omdat we niet allemaal hetzelfde zijn en andere wensen hebben, biedt Montèl verschillende mogelijkheden op het gebied van zitcomfort en zithoogte. Ook verstelbare rugleuningen zijn een optie, net als handige hoofdsteunen en voetenbankjes. Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien en uiteraard uitproberen.

Bestel het gratis Montèl magazine

Ben jij op zoek naar ideeën voor de perfecte bank? Bestel dan ons gratis magazine, een bron van inspiratie, tips, trends en natuurlijk de Montèl elementenbanken.

 

Gerelateerde artikelen

Montel diagonal
Yvon van Grinsven - 08 April 2019

Ontdek de nieuwe, bijzondere Montèl Diagonal setting in warm okergeel. De Diagonal hoekbank is helemaal 2019...

Montel Kubik
Yvon van Grinsven - 02 April 2019

Centraal in deze nieuwe collectie staat de Kubik 3-zitsbank, een prachtig zitmeubel met optimaal comfort en...

sue rainbow
Yvon van Grinsven - 02 April 2019

Ontdek de nieuwe Sue Rainbow Collection fauteuils. Een gloednieuw ontwerp met een luxe vintage look....

Ontvang het laatste nieuws en mis geen updates

Niewsbrief
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.