Een grijze hoekbank is voor velen een favoriet. De neutrale grijze kleur maakt deze bank gewild en bijpassend in vele interieurs. Niet alleen de kleur is gewild, maar ook de vorm van de bank is zeer populair. De hoekbank vormt je woonkamer namelijk om tot een echte leefkamer waar je heerlijk met je gezin, vrienden en familie kunt ontspannen en bijkletsen. Wil jij ook kunnen ontspannen op zo een heerlijke bank? Lees dan in dit blog meer over de grijze hoekbanken van Montèl!

Met z’n allen ontspannen op de bank

Grijze hoekbanken zijn ideaal voor grote families of als je vaak vrienden op bezoek krijgt. Hierdoor weet je zeker dat je altijd genoeg zitplaatsen hebt. De mogelijkheden bij Montèl zijn oneindig. Lees verder voor een kleine greep uit de collectie:

Urban: van alle markten thuis

Of je nu wilt hangen, leunen, zitten, liggen of op de bank wilt slapen. Op deze Urban hoekbank kan het allemaal. Door de flexibele elementen heeft hij 1001 mogelijkheden en variaties. Zo kun je de armleuningen omhoog en omlaag doen en ook de steunen bij je hoofd. Een echte familie hoekbank die voor iedereen wat te bieden heeft.

Sava: mooi op hoge poten

Deze Italiaanse design hoekbank heeft hoge poten, waardoor de bank een luchtige indruk geeft. Ondanks dat de Sava royale afmetingen heeft. Daarnaast heeft deze comfortabele hoekbank grote losse rugkussens, zodat het ontwerp een speels karakter krijgt. Ook erg leuk te combineren met kussens in een andere kleur.

Strike: kubistisch en stoer

Een echte strakke hoekbank is de hoekbank van Strike. Grote vlakken en strakke lijnen maken deze hoekbank stoer in zijn eenvoud. Deze bank is hierdoor uitstekend te combineren met andere interieurstijlen. Weer een hele andere bank dan de Urban of Sava hoekbank!

Naast deze drie modellen heeft Montèl ook nog heel veel andere hoekbanken. Nieuwsgierig? Bekijk dan het aanbod van alle hoekbanken van Montèl.

Kies jouw grijze hoekbank

In de collectie van Montèl kun je kiezen uit veel verschillende hoekbanken. Niet alleen deze hoekbanken kun je bekleden met een grijze stof, maar ook alle andere banken zijn te bekleden met een mooie grijze stof. Bekijk het Colour Center voor meer inspiratie. De soorten stoffen en kleuren kun je natuurlijk beter in het echt bekijken dan online. Kom deze daarom bekijken in een Montèl vestiging of maak een afspraak voor een kleur- en interieur advies waar alle mogelijkheden aan bod komen.

 

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Over een aantal weken openen wij ons 35e filiaal

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Met trots presenteren wij de nieuwe Montèl Traffic. De meest relaxte bank uit onze collectie! 

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Fauteuil Ray bewijst dat een mooie fauteuil ook bijzonder comfortabel kan zijn en andersom.